Αν ανοίξει κανείς το καπό, θα βρει ένα turbo 5κύλινδρο μοτέρ 2,5 λτ. που αν εξοπλιστεί με νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο, φλερτάρει με απόδοση 460 ίππων.

Βελτιωμένο Audi RS3

3.143 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2017)

H ABT «περιποιήθηκε» το Audi RS3 σε εμφάνιση, εσωτερικό διάκοσμο και μοτέρ για να περνάς από τις γειτονιές και να τραβάς τα βλέμματα. Τσέκαρε.

Η «αγάπη» τoυ βελτιωτικού οίκου ABT Sportsline για τα μοντέλα του VW Group είναι πασίγνωστη αλλά ιδιαίτερα το Audi RS3 απολαμβάνει πολύ συχνά την «περιποίηση» των Γερμανών βελτιωτών.

Στην νέα του βελτιωμένη έκδοση που θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Essen, το RS3 της ABT θα λάβει πλήθος διαφοροποιήσεων στην εξωτερική του εμφάνιση, τον εσωτερικό διάκοσμο αλλά και στο κινητήριο του σύνολο.
 
Πιο συγκεκριμένα, εξοπλίζεται με μια σειρά στιλιστικών επιλογών όπως νέας σχεδίασης μπροστινό προφυλακτήρα, καινούρια γρίλια, σπορτίφ σύστημα εξάτμισης, νέο διαχύτη πίσω και ζάντες αλουμινίου 19 ή 20 ιντσών. Για το εσωτερικό του, δεν έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες αλλά η ABT αναφέρει ότι θα υπάρχει επένδυση από ανθρακόνημα στην καμπίνα, μοναδικά πατάκια, επιλογέα σχεδιασμένο από την ABT κ.α.

Αν ανοίξει κανείς το καπό, θα βρει ένα turbo 5κύλινδρο μοτέρ 2,5 λτ. που αν εξοπλιστεί με νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο, φλερτάρει με απόδοση 460 ίππων και 530 Nm ροπής, 60 άλογα και 50 Nm ροπής σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο. Η ABT δεν έδωσε στη δημοσιότητα αλλαγές στις επιδόσεις του μοντέλου εκτός από το ότι η μέγιστη τελική ταχύτητα αυξήθηκε στα 280 χλμ./ώρα.
 

Mercedes
test center