Best Car Alarm!

2.277 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2018)

Ξεκινούν με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για την ανάδειξη του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς. Φέτος εκτός από 3 αυτοκίνητα, θα δοθούν ως δώρα στους συμμετέχοντες πολλά Τοp προϊόντα!

Το Best Car 2019”o μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου. Και φέτος θα αναδείξει τους κορυφαίους του 2019, μέσω μεγάλης ψηφοφορίας (40 χιλιάδες συμμετοχές στην περσινή ψηφοφορία) ! Με την σφραγίδα του Auto Τρίτη!

Φέτος οι τυχεροί  της κλήρωσης, εκτός από τα 3 αυτοκίνητα (!) που θα προσφερθούν ως δώρα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και άλλα σημαντικά δώρα. Επώνυμα brands και επιχειρήσεις ως
δωροθέτες του Best Car 2019, θα προσφέρουν και αυτές στους συμμετέχοντες TOP προϊόντα ή υπηρεσίες τους.

Σάς παρουσιάζουμε ένα ξεχωριστό από αυτά τα δώρα. Πρόκειται για ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα συναγερμού αυτοκινήτου (car-alarm). To μοντέλο 7450 της MED. Δωροθέτης μία TOP, στην κατηγορία των προιόντων της, εταιρία η Δελφιτζής Ε.Ε.

 Το συγκεκριμένο σύστημα συναγερμού είναι ιδανικό για αυτοκίνητα που διαθέτουν εργοστασιακό τηλεχειρισμό, ενώ διαθέτει τα εξής 7 χαρακτηριστικά:
  • Όπλιση /αφόπλιση  με τα original τηλεχειριστήρια του αυτοκινήτου
  • Τεχνολογία CAN BUS
  • Πλήρες διαιρούμενο αντικλεπτικό σύστημα
  • Κάρτα PIN με κωδικό έκτακτης ανάγκης
  • Σένσορες ρανταρ RAD 4000
  • Σειρήνα ηλεκτρονική 115db
  • Ακουστική ένδειξη στην όπλιση /αφόπλιση
 
Επίσης ένα ακόμα πλεονέκτημα του είναι ότι προγραμματίζεται με το software του αυτοκινήτου !

Λίγα λόγια για την Δελφιτζής Ε.Ε.

Η εταιρεία ΔΕΛΦΙΤΖΗΣ με τεράστια εμπειρία στα αντικλεπτικά συστήματα από το 1987, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα, για τα ολοκληρωμένα αντικλεπτικά MED.
Τα προϊόντα MED είναι 100 % ιταλικής κατασκευής και ανήκουν στον όμιλο LANDI RENZO GROUP.

Όλα τα προϊόντα MED ανήκουν στην  premium κατηγορία και υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα ανά κατηγορία:
  • Απλά αντικλεπτικά αναλογικής τεχνολογίας, για παλιότερης τεχνολογίας αυτοκίνητα.
  • Εξειδικευμένα  συστήματα CAN BUS τεχνολογίας για όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα.
  • Δορυφορικά συστήματα εντοπισμού.
  • Πλήρης σειρά από συστήματα υποβοήθησης παρκαρίσματος σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη
Με την πολύχρονη εμπειρία και άρτια τεχνική υποστήριξη που παρέχεται από την εταιρεία ΔΕΛΦΙΤΖΗΣ, καθώς και την άριστη ποιότητα των προϊόντων που εκπροσωπεί, εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή !


2 λόγια για το Best Car 2019

Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο, κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές). Αρχικά, οι αναγνώστες που συμμετέχουν με την ψήφο τους, επιλέγουν ποια από τα νέα μοντέλα της χρονιάς επιθυμούν να περάσουν στη 2η φάση. Η 2η φάση συμπίπτει με την Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου όταν και κλείνουν οι ηλεκτρονικές κάλπες.

 Η ψηφοφορία στο Best Car by AutoΤρίτη γίνεται:

1. Ηλεκτρονικά, μέσα από ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας του www.autotriti.gr.
2. Μέσω ειδικού εντύπου που μοιράζεται στους 80.000 επισκέπτες της Έκθεσης Αυτοκινήτου που διοργανώνεται τον Νοέμβριο στην Αθήνα.
    Προυποθέσεις συμμετοχής για κάθε αναγνώστη – χρήστη: να είναι άνω των 18 ετών, με έγκυρη άδεια οδήγησης. Με δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής.

Toyota
test center