Βράχος έπεσε σε αυτοκίνητο που κινούνταν στο δρόμο από Αράχωβα προς Λιβάδι Παρνασσού. Ζημιές σε δύο I.X., χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες!
Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες αυτοκινήτου όταν ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωποι με έναν μεγάλο βράχο ενώ κινούνταν στο δρόμο Αράχωβας - Λιβαδίου το πρωί της Κυριακής (17/10).
Σύμφωνα με όσα αναφέρoυν Μέσα, την στιγμή της κατολίσθησης από το σημείο περνούσαν δυο αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν δύο φιλικά ζευγάρια, που ξεκίνησαν από Αθήνα για να πάνε εκδρομή στο Λιβάδι Αράχωβας.
Μεγάλες ζημιές από τον βράχο
Ωστόσο δεν πρόλαβαν να φτάσουν, αφού ξαφνικά ένα μεγάλο κομμάτι βράχου από μεγάλο ύψος αποκολλήθηκε και έπεσε στο οδόστρωμα. Από την πτώση του βράχου ένα μεγάλο κομμάτι του κατέληξε στο καπό του αυτοκινήτου κι άλλα μικρότερα εκτοξεύτηκαν στο παρμπρίζ και τα υπόλοιπα παράθυρα. Όλα αυτά ενώ το αμάξι κινούνταν κανονικά στο δρόμο ευτυχώς χωρίς μεγάλη ταχύτητα.
Δεν υπήρξαν τραυματίες
Μάλιστα στο σημείο υπάρχουν προστατευτικά πλέγματα, ωστόσο όπως αποδείχτηκε δεν είναι 100% λειτουργικά. Ως εκ θαύματος δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ζημιές σημειώθηκαν και στο άλλο αυτοκίνητο.
Θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα. -Βράχος στην Αράχωβα ξεκόλλησε και πλάκωσε ΙΧ. -Προκάλεσε ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο -Δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Μήπως πρέπει να γίνουν επιθεωρήσεις και βελτιώσεις στα πλέγματα, τα οποία υπήρχαν στο σημείο, αλλά όπως αποδείχτηκε δεν είναι 100% λειτουργικά;