• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Chevrolet Cruze συνδυάζεται με τον 1,4 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 100 ονομαστικών ίππων, για να προσφέρει τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση στο κομμάτι των επιλογών βενζίνης.

Στο δρόμο το Cruze προσφέρει πολύ καλή άνεση, όντας παράλληλα προβλέψιμο στις αντιδράσεις του.

Το Chevrolet Cruze 1,4 διατηρεί τις γνώριμες γραμμές του μοντέλου, με το τριών όγκων κομψό μικρομεσαίο αμάξωμα.

Το εσωτερικό έχει ευχάριστη σχεδίαση και είναι πλήρως εξοπλισμένο, ενώ ικανοποιεί και ποιοτικά.

Δοκιμή: Chevrolet Cruze 1,4 4D με 100 ίππους & από 13.260 ευρώ

28.994 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/4/2014

Στη βενζινοκίνητη γκάμα του Chevrolet Cruze η έκδοση με τον ατμοσφαιρικό 1.400άρη είναι η πιο οικονομική σε κατανάλωση, τονίζοντας περαιτέρω τον εν γένει Value for Money χαρακτήρα του μοντέλου.

 
Στα γρήγορα: 
• 1.398 κ.εκ. με 100 ίππους
• Μέση κατανάλωση 5,3 λτ./100 χλμ.
• Πλήρως εξοπλισμένο με 13.380 ευρώ

+ Ανεση, χώροι, πρακτικότητα, τιμή-εξοπλισμός, ποιότητα λειτουργίας κινητήρα
Επιδόσεις, μακρύ κιβώτιο, οδηγική αίσθηση

Αναζητώντας περαιτέρω οικονομία στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών, το Chevrolet Cruze συνδυάζεται με τον 1,4 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 100 ονομαστικών ίππων, για να προσφέρει τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση στο κομμάτι των επιλογών βενζίνης. Αλλά και από πλευράς τιμής, τα 13.260 ευρώ που κοστίζει η έκδοση αυτή, με ένα επίπεδο εξοπλισμού που προσφέρει τα πάντα (μεταξύ άλλων, ζάντες αλουμινίου, αυτόματο κλιματισμό και σύστημα πολυμέσων Chevrolet MyLink), έρχονται για να τονίσουν περαιτέρω την κορυφαία Σχέση Τιμής-Αξίας της επιλογής.

Εμφάνιση χωρίς αλλαγές
Η σχεδίαση του Cruze 1,4 δεν διαφοροποιείται από αυτή των υπολοίπων εκδόσεων του μοντέλου, σε ένα 4θυρο αμάξωμα με τονισμένο δυναμισμό κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα. Θυμίζουμε ότι στις αρχές τις περασμένης χρονιάς, το Cruze φρεσκαρίστηκε αισθητικά σε φώτα, προβολείς ομίχλης και προφυλακτήρες, αποκτώντας μια ακόμη πιο ευχάριστη αισθητική.