4 φωτογραφίες »

Το Chevrolet Cruze συνδυάζεται με τον 1,4 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 100 ονομαστικών ίππων, για να προσφέρει τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση στο κομμάτι των επιλογών βενζίνης.

Δοκιμή: Chevrolet Cruze 1,4 4D με 100 ίππους & από 13.260 ευρώ

35.839 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2014)

Στη βενζινοκίνητη γκάμα του Chevrolet Cruze η έκδοση με τον ατμοσφαιρικό 1.400άρη είναι η πιο οικονομική σε κατανάλωση, τονίζοντας περαιτέρω τον εν γένει Value for Money χαρακτήρα του μοντέλου.

Στα γρήγορα: 
• 1.398 κ.εκ. με 100 ίππους
• Μέση κατανάλωση 5,3 λτ./100 χλμ.
• Πλήρως εξοπλισμένο με 13.380 ευρώ

+ Ανεση, χώροι, πρακτικότητα, τιμή-εξοπλισμός, ποιότητα λειτουργίας κινητήρα
Επιδόσεις, μακρύ κιβώτιο, οδηγική αίσθηση

Αναζητώντας περαιτέρω οικονομία στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών, το Chevrolet Cruze συνδυάζεται με τον 1,4 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 100 ονομαστικών ίππων, για να προσφέρει τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση στο κομμάτι των επιλογών βενζίνης. Αλλά και από πλευράς τιμής, τα 13.260 ευρώ που κοστίζει η έκδοση αυτή, με ένα επίπεδο εξοπλισμού που προσφέρει τα πάντα (μεταξύ άλλων, ζάντες αλουμινίου, αυτόματο κλιματισμό και σύστημα πολυμέσων Chevrolet MyLink), έρχονται για να τονίσουν περαιτέρω την κορυφαία Σχέση Τιμής-Αξίας της επιλογής.

Εμφάνιση χωρίς αλλαγές
Η σχεδίαση του Cruze 1,4 δεν διαφοροποιείται από αυτή των υπολοίπων εκδόσεων του μοντέλου, σε ένα 4θυρο αμάξωμα με τονισμένο δυναμισμό κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα. Θυμίζουμε ότι στις αρχές τις περασμένης χρονιάς, το Cruze φρεσκαρίστηκε αισθητικά σε φώτα, προβολείς ομίχλης και προφυλακτήρες, αποκτώντας μια ακόμη πιο ευχάριστη αισθητική.
Στο δρόμο το Cruze προσφέρει πολύ καλή άνεση, όντας παράλληλα προβλέψιμο στις αντιδράσεις του.

Στο δρόμο το Cruze προσφέρει πολύ καλή άνεση, όντας παράλληλα προβλέψιμο στις αντιδράσεις του.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Διαβάστε περισσότερα για το CHEVROLET CRUZE 4D