• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Citroen C3 VS Ford Fiesta VS Nissan Micra

38.583 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2019

Για μια θέση στην καρδιά σας… Δείτε τρία μικρά αυτοκίνητα που μάχονται σθεναρά στις πωλήσεις λιανικής της χώρας μας. Εσείς τα επιλέγετε και εμείς τα εξετάζουμε σε παραπλήσιας απόδοσης και τιμής εκδόσεις.

FORD: Ford bonus με επιτόκιο 0.99% και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

CITROEN: Citroen C3 Aircross με 17.500€ & 5 χρόνια εγγύηση

NISSAN: Δωρεάν 5 service, 5 χρόνια εγγύηση & οδική βοήθεια!

Οι πωλήσεις λιανικής έχουν ιδιαίτερη σημασία στην αγορά γιατί μέσω αυτής μπορεί κανείς να διαπιστώσει τη σχέση εμπιστοσύνης του κοινού με ένα αυτοκίνητο. Στη χώρα μας τα Citroen C3, Ford Fiesta και Nissan Micra έχουν ελάχιστες μονάδες διαφορά με αποτέλεσμα να μάχονται σθεναρά στην κατηγορία. Εξετάζουμε τις 3 αυτές διαφορετικές περιπτώσεις με παραπλήσια τιμή και ιπποδύναμη μέσω των υπερτροφοδοτούμενων 3κύλινδρων κινητήρων τους.

Eμφάνιση: Νεανικό το C3, δυναμικό το Micra, πιο εκλεπτυσμένο το Fiesta
Στο κομμάτι της σχεδίασης τα 3 μοντέλα χαρακτηρίζονται καλαίσθητα με νεανικό χαρακτήρα. Το Citroen C3 ξεχωρίζει για την πιο «γεμάτη» του παρουσία που οφείλεται οπωσδήποτε στις καμπύλες του. Κυρίαρχα στοιχεία της εμφάνισης αποτελούν τα στενά LED φώτα ημέρας, τα προαιρετικά προστατευτικά Airbumps και η διχρωμία σε αμάξωμα οροφή καθώς και οι μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει.

Το Nissan Micra με τη σειρά του εκφράζει ένα πιο δυναμικό προφίλ έναντι όλων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των αιχμηρών του επιφανειών και τις έντονες νευρώσεις στο αμάξωμα αλλά την κουπέ αισθητική του στο πίσω μέρος.

Το Ford Fiesta είναι πιο συμβατικό σχεδιαστικά εκφράζοντας ωστόσο και εκείνο δυναμισμό, αλλά και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα κάτι που δεν συναντάμε στα άλλα δύο μοντέλα σε τέτοιο βαθμό. Κύριο χαρακτηριστικό του στη διαμόρφωση αυτού του προφίλ αποτελεί κυρίως η μεγάλη εμπρόσθια μάσκα του, με το αμάξωμά του να είναι έντονα σφηνοειδές.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια