• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησής του C4 είναι ιδανική για τους κακοτράχαλους δρόμους μιας και απορροφά κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος.

Προορίζεται για μεγάλα κι άνετα ταξίδια, ενώ αν το ζητήσετε θα κινηθεί σβέλτα και με ασφάλεια και σε στριφτερή διαδρομή.

Το ταμπλό του C4 είναι κατασκευασμένο από πολύ καλής ποιότητα μαλακό πλαστικό. Το τιμόνι θα το θέλαμε λίγο μικρότερο σε διάμετρο.

Μεγάλο ατού αποδεικνύεται ο οικονομικός diesel κινητήρας που επιτρέπει στο C4 να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Δοκιμή: Citroen C4 1,6 e-HDi 115 PS

73.333 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/5/2014

Η Citroen παρουσίασε τη 2η γενιά του C4, το 2010, που διέθετε σαφώς λιγότερο ριζοσπαστική σχεδίαση από την 1η του γενιά, προσφέροντας όμως άνεση και χώρους. Έπειτα από 4 χρόνια παρουσίας το δοκιμάζουμε με τον οικονομικό 1,6 λτ diesel, που ανεβάζει κατά πολύ το value for money του μοντέλου.

 
Στα γρήγορα: 
• Με 1,6 λίτρων κινητήρα 115 ίππων & 270 Nm ροπής
• Καίει 3,7 λτ./100 χλμ  • Με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας

+ Ανεση ανάρτησης - καθισμάτων, ποιότητα κατασκευής, κατανάλωση, χώροι
- Μεγάλη διάμετρος τιμονιού, αίσθηση επιλογέα ταχυτήτων

Με το πρώτης γενιάς C4 που παρουσιάστηκε το 2004, η Citroen αν μη τι άλλο έκλεψε τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερα τολμηρή σχεδίαση του. Στο 2ης γενιάς μοντέλο η γαλλική φίρμα ακολούθησε λιγότερο εκκεντρική αισθητική, προκειμένου να προσεγγίσει μεγαλύτερο εύρος αγοραστών. Εμείς το δοκιμάζουμε εφοδιασμένο με τον 1,6 e-HDi πετρελαιοκινητήρα με τους 115 ίππους.