Το Leon είναι πιο ευχάριστο στο εσωτερικό του μετά την ανανέωσή του ενώ ποιοτικά βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο παρουσιάζοντας και το καλύτερο επίπεδο συναρμογής.

Στο μοντέρνο ταμπλό του Focus ξεχωρίζει το μαλακό πλαστικό, που συναντάμε στο μεγαλύτερο μέρος του. Η νέα κονσόλα με οθόνη αφής βελτίωσε την εργονομία.

Η εικόνα στο εσωτερικό της C4 είναι αρκετά σύγχρονη και πιο πολυτελής, αίσθηση που τονίζεται από την παρουσία της στάνταρ έγχρωμης οθόνη αφής 7 ιντσών.

Eσωτερικό: Πιο πολυτελής η C4, πιο οδηγοκενρικό το Focus, ομόρφυνε το Leon

270.555 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2018)

Ξεκινώντας από το νεότερο ως ανανεωμένο Leon, εκείνο παρουσιάζει πλέον πιο ευχάριστη εικόνα στο εσωτερικό. Γι αυτό ευθύνονται ένα νέο πλαστικό πλαίσιο γύρω από τον πίνακα οργάνων και την κεντρική κονσόλα που «φώτισε» αρκετά το ταμπλό, ενώ η προσθήκη ηλεκτρικού χειρόφρενου διαμόρφωσε ένα νέο χώρο ανάμεσα στα καθίσματα με πρακτική θέση μικροαντικειμένων. 
 
Η εικόνα στην καμπίνα της C4 είναι αρκετά σύγχρονη, αίσθηση που τονίζεται από την απαραίτητη στην εποχή μας έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος infotainment. Το τιμόνι έχει μεγάλες διαστάσεις ωστόσο με το επίπεδο κάτω τμήμα να δίνει μια σπορτίφ νότα και ο πίνακας οργάνων με ψηφιακές απεικονίσεις, προσφέρει και αυτός το κάτι το διαφορετικό. 
 
Το αντίστοιχο εσωτερικό του Focus ξεχωρίζει για την μοντέρνα του αισθητική και το πιο οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα, προσφέροντας μαζί με το Leon καλύτερη θέση οδήγησης με σπορ προεκτάσεις έναντι της πολύ πιο άνετης θέσης της C4. Η ποιότητα βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα και για τα 3 αυτοκίνητα, με το Leon να είναι βελτιωμένο και σε αυτό τον τομέα. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα, με μαλακό πλαστικό να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό τους. Σε πολύ καλά επίπεδα βρίσκεται και η συναρμολόγηση ιδιαίτερα στα Leon και Focus, με την C4 να εμφανίζει καλύτερο φινίρισμα συγκριτικά προβάλλοντας έτσι έναν ελαφρώς πιο πολυτελές διάκοσμο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
NISSAN