Όλα τα μυστικά: DS7, Hyundai Tuscon και Ford Kuga οι πρώτοι, Audi Q3 και Volvo XC40 οι τελευταίοι
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Όλα τα μυστικά: DS7, Hyundai Tuscon και Ford Kuga οι πρώτοι, Audi Q3 και Volvo XC40 οι τελευταίοι

42.025 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2022)

Γιατί κυριαρχούν σε όλη την Ευρώπη στις πωλήσεις τα SUV Plug-in πολυτελείας: Πολυτέλεια, δεν καίνε τίποτα στην πόλη (αν τα φορτίζεις κάθε βράδυ βέβαια), πουλιούνται κυρίως με leasing.

Τα καλύτερα και τα χειρότερα Plug-in SUV

Τα plug-in μοντέλα αποτελούν αγαπημένη επιλογή στις εταιρικές πωλήσεις, καθώς προσφέρουν φοροελαφρύνσεις στις ίδιες τις εταιρείες, αλλά και φοροαπαλλαγή στους χρήστες. Ειδικά για τους χρήστες προσφέρουν και μεγάλη οικονομία, καθώς μπορούν να λειτουργούν αποκλειστικά με ρεύμα για τις καθημερινές μετακινήσεις, αρκεί φυσικά να φροντίζουν για τη φόρτισή τους. Μάλιστα ιδιαίτερη προτίμηση υπάρχει για τα premium μοντέλα της κλάσης, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη χώρα μας; Όπου μέχρι στιγμής για το 2022 προηγείται στην κούρσα των πωλήσεων η Mercedes 250e. Συνεχίζοντας τα συγκριτικά θέματα αυτή τη φορά αποκαλύπτουμε ποια είναι τα καλύτερα και χειρότερα plug-in SUV που έχουμε μετρήσει.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τελευταία στην αξιολόγηση τα Audi Q3 και Volvo XC 40

Ξεκινώντας από τα μοντέλα που απογοήτευσαν, αυτά είναι τα Volvo XC 40 και Audi Q3, τα οποία κονταροχτυπήθηκαν για τον τίτλο του «χειρότερου» καταλαμβάνοντας την τελευταία και την προτελευταία θέση στην κατάταξη αντίστοιχα.

Το Volvo αναλυτικότερα είναι το τελευταίο στον τομέα της ασφάλειας, κάτι που σίγουρα προκαλεί έκπληξη, καθώς η φίρμα προτάσσει ως κύριο χαρακτηριστικό των μοντέλων της την ασφάλεια. Αντίστοιχα απογοητευτικά ήταν τα νούμερα και στον τομέα της κατανάλωσης, όπου παίρνει την προτελευταία θέση, έχοντας τη μεγαλύτερη κατανάλωση στο ταξίδι και τη δεύτερη χειρότερη εντός πόλης.

Ποιο μοντέλο ήταν στην τελευταία θέση της κατανάλωσης; Το Audi Q3! Το γερμανικό μοντέλο παίρνει την τελευταία θέση και στον τομέα των χώρων έχοντας το δεύτερο πιο στενό πίσω κάθισμα, το λιγότερο αέρα για το κεφάλι και το δεύτερο χειρότερο χώρο αποσκευών.

Βάθρο για τα DS 7 Crossback, Hyundai Tucson και Ford Kuga

Στην αντίποδα τα μοντέλα που κέρδισαν τις εντυπώσεις και αντίστοιχα τις πρώτες θέσεις στην αξιολόγηση είναι τα DS 7 Crossback, Hyundai Tucson και Ford Kuga. Το νο. 1 DS 7 κατακτά την κορυφή στον τομέα της κατανάλωσης και δύο τρίτες θέσεις στους τομείς της ασφάλειας και των χώρων. Ισόβαθμο στην Τρίτη θέση των χώρων είναι μαζί του το Hyundai Tucson, το οποίο συγχρόνως είναι πολύ ψηλά στον τομέα της ασφάλειας και πάνω από το μέσο όρο στην κατανάλωση. Πολύ ψηλά συνολικά και το Kuga, το οποίο ξεχωρίζει κυρίως στον τομέα της κατανάλωσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN