Δείτε γιατί σταμάτησε πέρσι η εξέλιξη της υβριδικής Porsche 911…

Δείτε γιατί σταμάτησε πέρσι η εξέλιξη της υβριδικής Porsche 911…

Δε θα υπάρξει υβριδική 911

2.461 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2017)

H εξέλιξη της υβριδικής Porsche 911 σταμάτησε πέρσι. Δείτε τους λόγους που έκαναν τους Γερμανούς να βάλουν πάγο στην «πράσινη» εκδοχή του εμβληματικού τους μοντέλου.

Οι φήμες για μια ηλεκτρική εκδοχή της Porsche 911 υπάρχουν εδώ και χρόνια και πλέον, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας, ρίχνει φως στο θέμα, ενημερώνοντάς μας πως πλέον δεν υπάρχει συζήτηση γύρω από την «πράσινη» εκδοχή του οχήματος. Μάλιστα η εξέλιξη της υβριδικής 911 σταμάτησε πέρσι, σύμφωνα με τον επικεφαλής των 718 και 911, August Achleitner.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι αποκαλύψεις έγιναν στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την εκατομμυριοστή 911. Το στέλεχος της φίρμας συνέχισε λέγοντας πως το plug-in hybrid μοντέλο προγραμματιζόταν να αποτελέσει μέρος της επερχόμενης γενιάς 992. Τελικά το εγχείρημα εγκαταλείφθηκε γιατί «τα μειονεκτήματα ήταν περισσότερα από τα πλεονεκτήματα».
  
Το βασικό πρόβλημα ήταν το επιπλέον βάρος από το υβριδικό σύστημα, κάτι που θα επιδείνωνε τις επιδόσεις και το χειρισμό του οχήματος. Επιπλέον, το κόστος παραγωγής θα ήταν αξιοσημείωτα υψηλότερο, γεγονός που θα μείωνε τα περιθώρια κέρδους της εταιρείας. Ακόμα υπήρχε προβληματισμός για το αν θα «ξεχείλωνε» η οικογένεια της 911, η οποία είναι ήδη πολυπληθής. Τέλος δεν ήταν σίγουροι αν το κοινό της κατηγορίας των σπορ οχημάτων, ήταν έτοιμο για μια τέτοια έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto