• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα είναι ένα τεύχος που δεν πρέπει να χάσετε, αφού θα ονειρευτείτε μαζί του όλα τα supercars από την Έκθεση του Παρισιού.

Στο τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα δοκιμάζουμε το 7θέσιο 1.600άρι diesel Ford S-Max.

Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί αύριο

11.285 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/10/2014

Τα supercars από το Παρίσι που κολάζουν και αγίους με τις επιδόσεις τους, τα φθηνότερα αυτοκίνητα της αγοράς ανά κατηγορία και τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις από το Lexus ΝΧ.

 
Το τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα είναι ένα τεύχος που δεν πρέπει να χάσετε, αφού θα ονειρευτείτε μαζί του όλα τα supercars από την Έκθεση του Παρισιού, όπως την Ferrari 458 Speciale A των 3,0 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, την Bugatti Veyron «Ettore Bugatti» Legends των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ ή την Lamborghini Asterion των 910 ίππων.

Στη συνέχεια, διαβάστε σε αποκλειστικότητα για τις νέες Porsche Panamera και Porsche 911 οι οποίες έρχονται ακόμη πιο σπορ και πολυτελείς όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες των κατασκόπων μας, καθώς και τις πρώτες οδηγικές μας εντυπώσεις από το νέο Lexus NX, το νέο υβριδικό SUV της ιαπωνικής εταιρείας με κατανάλωση από 5,0 λτ./100 χλμ.

Όμως επειδή όλα τα παραπάνω είναι… τροφή για όνειρα και επειδή η αγορά ενός αυτοκινήτου εξαρτάται από το πορτοφόλι και τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις, βρείτε τα φθηνότερα αυτοκίνητα της αγοράς με 8.000, 9.000, 13.000 και 14.000 ευρώ ανά κατηγορία (μίνι, μικρά, μικρομεσαία και crossover αντίστοιχα). Θα διαπιστώσετε πως το πλήθος των μοντέλων είναι μεγάλο, και μάλιστα υπάρχουν περισσότερα σε σχέση με μία 5ετία πριν.

Τέλος, στο τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα δοκιμάζουμε δύο οικογενειακά μοντέλα το νέο VW Golf Sportsvan 1,2 TSI με αυτόματο κιβώτιο DSG και το 7θέσιο 1.600άρι diesel Ford S-Max, συγκρίνουμε δύο μοντέλα με ρετρό γοητεία και σύγχρονη πρακτικότητα, τα Mini Cooper D 5d και Fiat 500L 1,6 M-Jet και όπως πάντα ένα μοναδικό αφιέρωμα για το service του αυτοκινήτου σας και για το τι πρέπει να γνωρίζετε και να ζητάτε.