• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
6 φωτογραφίες »

Όπως φαίνεται η νέα υβριδική McLaren σε πρώτη φάση μοιάζει με μία επανασχεδιασμένη 570S.

Διέρρευσαν τα σκίτσα της νέας υβριδικής McLaren

1.212 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2020

Κατατεθειμένα σκίτσα που δείχνουν το σχεδιασμό της νέας υβριδικής McLaren διέρρευσαν και σας τα παρουσιάζουμε.


Ford: ΝΕΑ εποχή Service & ανέπαφων υπηρεσιών. Και με Bonus πιστότητας!

Πριν από λίγο διάστημα η McLaren είχε προχωρήσει στη δημοσίευση μίας teaser εικόνας, μέσω της οποίας μας έδειχνε το νέο σπορ μοντέλο που εξελίσσει, το οποίο θα εξοπλίζεται από υβριδικό σύστημα κίνησης. Η μία εικόνα όπως είναι φυσικό δεν μπορούσε να προσφέρει τις πληροφορίες που θα θέλαμε αναφορικά με το εξωτερικό κομμάτι, πρόβλημα που έρχεται να λυθεί σε ένα βαθμό από τα σκίτσα που διέρρευσαν.
 
Όπως φαίνεται η νέα υβριδική McLaren σε πρώτη φάση μοιάζει με μία επανασχεδιασμένη 570S. Στο εμπρόσθιο μέρος οι προβολείς έχουν σχεδιαστεί για να είναι μέσα στο αμάξωμα και όχι επιφανειακά, ενώ φυσικά εντύπωση προκαλούν οι τριγωνικοί αεραγωγοί. Στο πίσω μέρος, αυτό που ξεχωρίζει είναι το κάλυμμα κινητήρα που ενσωματώνει πολλές οπές εξαερισμού.
 
Η McLaren δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Πρόσφατα όμως η μάρκα επιβεβαίωσε πως θα παρουσιαστεί στο πρώτο εξάμηνο του 2021 και θα βασίζεται στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα της McLaren, Carbon Lightweight Architecture. Όσον αφορά το σύστημα κίνησης θα εξοπλιστεί από ένα ολοκαίνουργιο υβριδικό σύστημα που αποτελείται από έναν turbo κινητήρα V6 και έναν μη καθορισμένο (ακόμα) αριθμό ηλεκτρικών κινητήρων. 
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η νέα υβριδική McLaren θα τοποθετηθεί μεταξύ της GT και της 720S με αποτέλεσμα να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της εταιρείας στον τομέα των supercar.