• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η σφιχτή ανάρτηση δεν χαλάει την ποιότητα κύλισης και αναδεικνύει την Giulietta σε ένα από τα πιο οδηγοκεντρικά μοντέλα της κατηγορίας.

Ο 1,6 JTDM-2 κινητήρας διακρίνεται για την πλούσια ροπή του και τη χαμηλή του κατανάλωση. «Βασίλειό» του, οι μεσαίες στροφές που εκτοξεύουν τη λίμπιντο.

Alfa Romeo Giulietta 1,6 JDTM-2 105 PS

68.514 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/2/2015

Η Alfa Romeo Giulietta είναι ένα ορόσημο στην ιστορία της μιλανέζικης φίρμας, αφού κατάφερε να επαναφέρει ένα θρυλικό όνομα με τον πιο σύγχρονο και γοητευτικό τρόπο. Η βασική diesel έκδοσή της, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές στη γκάμα, αφού η τιμή της είναι λογική, ο εξοπλισμός της πλήρης και τα πάγια έξοδά της χαμηλά. Κάτω από το μυώδες καπό υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,6 diesel, με 105 ίππους και 320 Nm ροπής, νούμερο που είναι από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας. Επιπλέον η Alfa Romeo Giulietta διαθέτει εξαιρετική οδική συμπεριφορά, με το set up της ανάρτησης να είναι στοχευμένα σφιχτό, θυσιάζοντας ελαφρώς τον τομέα της άνεσης. Σύμμαχοι του οδηγού το στιβαρό πλαίσιο, το εξαιρετικό τιμόνι, που, ανάλογα με τις διαθέσεις, βαραίνει κιόλας με την εμπλοκή του DNA, αλλά και τα δυνατά και αποτελεσματικά φρένα. Η πετρελαιοκίνητη Alfa Romeo Giulietta συνδυάζει δύο φαινομενικά αντίθετους κόσμους, αυτόν της οδηγικής απόλαυσης και αυτόν της οικονομικής οδήγησης, ενώ στα θετικά της συγκαταλέγονται η δυναμική της σχεδίαση όπως και η καλή ποιότητα κατασκευής.


Τιμή αγοράς 2012: 21.070 ευρώ
Τιμή αγοράς 2015: 15.800 ευρώ
Τιμή πώλησης 2015: 17.200 ευρώ