Η McLaren επιβεβαίωσε σήμερα πως το νεότερο μέλος της οικογένειας Ultimate Series βρίσκεται υπό εξέλιξη, έχοντας το κωδικό όνομα «BP23». Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανακοίνωση μας δείχνουν ένα δ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η McLaren επιβεβαίωσε σήμερα πως το νεότερο μέλος της οικογένειας Ultimate Series βρίσκεται υπό εξέλιξη, έχοντας το κωδικό όνομα «BP23». Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανακοίνωση μας δείχνουν ένα δοκιμαστικό «μουλάρι» με βάση μια 720S.

Δοκιμάζεται η νέα απόλυτη McLaren

2.976 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2017)

Η διάδοχος της McLaren P1 και πνευματικός απόγονος της εμβληματικής F1 του παρελθόντος, βρίσκεται στη φάση των δοκιμών, με τη βρετανική φίρμα να υπόσχεται πως θα είναι το πιο γρήγορο μοντέλο που έφτιαξε ποτέ…

Η McLaren επιβεβαίωσε σήμερα πως το νεότερο μέλος της οικογένειας Ultimate Series βρίσκεται υπό εξέλιξη, έχοντας το κωδικό όνομα «BP23». Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανακοίνωση μας δείχνουν ένα δοκιμαστικό «μουλάρι» με βάση μια 720S, οπότε δεν μας παρέχουν κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση του επερχόμενου hypercar, που θα αποτελέσει το διάδοχο της Ρ1.

Στόχος του νέου υβριδικού οχήματος είναι να αποτελέσει την «γρηγορότερη McLaren όλων των εποχών».

Στόχος του νέου υβριδικού οχήματος είναι να αποτελέσει την «γρηγορότερη McLaren όλων των εποχών».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στόχος του νέου υβριδικού οχήματος είναι να αποτελέσει την «γρηγορότερη McLaren όλων των εποχών». Ωστόσο, η βρετανική φίρμα τονίζει πως αυτό δε θα απορρέει από τους χρόνους σε πίστες όπως του Nürburgring, αλλά από μία άλλη μέτρηση που μένει να ανακοινωθεί. Προφανώς η τελική ταχύτητα, αλλά και οι επιδόσεις στην επιτάχυνση και στην επιβράδυνση, είναι στόχοι που θα κυνηγήσει η McLaren.
  
Όπως βλέπουμε στις επίσημες εικόνες, η καμουφλαρισμένη McLaren 720S που χρησιμοποιείται στις δοκιμές, έχει μετατραπεί σε μονοθέσια. Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως το τελικό προϊόν θα έχει διάταξη 1+2 θέσεων, όμοια με την εμβληματική McLaren F1. Στο εσωτερικό βλέπουμε γνώριμα στοιχεία από την 720S, με την McLaren να πειραματίζεται για την BP23 με τους πλήρως ψηφιακούς καθρέπτες που συνεργάζονται με κάμερες.
 
Σαν εχθές (27 Σεπτεμβρίου) πριν από πέντε χρόνια παρουσιάστηκε η πρωτότυπη εκδοχή της P1 στην έκθεση Παρισιού, με την έκδοση παραγωγής να λανσάρεται το 2013 στη Γενεύη. Νωρίτερα φέτος, η McLaren έδωσε μια προωθητική εικόνα του BP23, λέγοντας πως θα παραδοθεί στους κατόχους του το 2019. Φυσικά και τα 106 αντίτυπα του οχήματος έχουν καπαρωθεί, ένα νούμερο που επιλέχθηκε καθώς τόσα ήταν και τα κομμάτια στα οποία βγήκε η McLaren F1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center