Δοκιμάσαμε το Audi A1 με τον 1.000άρη τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 95 ίππων.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμάσαμε το Audi A1 με τον 1.000άρη τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 95 ίππων.

Δοκιμή: Audi A1 1,0 λτ. με 95 PS

40.151 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2017)

Είναι το πιο οικονομικό μοντέλο της Audi, όμως είναι Audi σε όλα του και με πλήρη εξοπλισμό. Δοκιμάζουμε το A1 στην έκδοση με τον 1,0 TFSI κινητήρα των 95 ίππων και κάνουμε μια άτυπη σύγκριση τόσο με τον ανταγωνισμό, όσο και με τα μεγαλύτερα αδέλφια του...

What is new
- Το πιο οικονομικό Audi, με 16.700 ευρώ
- Πλούσιο πακέτο εξοπλισμού A1 Connect
- Κινητήρας 1,0 TFSI με 95 PS
- Καίει 5,6 λτ./100 χλμ. 
 
Στο διαγωνισμό του Best Car by AutoΤρίτη που έγινε πριν λίγους μήνες υπήρχε η ερώτηση «ποια είναι η μάρκα που σας αρέσει περισσότερο;». Σε αυτήν την πολύ σημαντική, λοιπόν, κατηγορία του Best Car, στην πρώτη θέση βρέθηκε η Audi με ποσοστό 25,4%, ακολούθησε η BMW με 11,2 % και την 3άδα έκλεισε η Mercedes με 9,8%. Βλέπουμε, δηλαδή, πως στις τρεις πρώτες θέσεις των μαρκών που αρέσουν στο ευρύ κοινό, βρέθηκαν τρεις οι οποίες ανήκουν στους premium κατασκευαστές. Επομένως, μετά από την παραπάνω διαπίστωση η δοκιμή του μοντέλου που σε καλωσορίζει στην πιο αρεστή μάρκα, του Audi A1, έχει περισσότερη σημασία από ποτέ. Ας το δούμε πιο αναλυτικά, τόσο υπό το πρίσμα σε σχέση με τα μεγαλύτερα αδέλφια, όσο λαμβάνοντας υπόψη και τον ανταγωνισμό. 

Η υψηλή ποιότητα κύλισης και η αίσθηση ασφάλειας είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν και το μικρότερο Audi.

Η υψηλή ποιότητα κύλισης και η αίσθηση ασφάλειας είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν και το μικρότερο Audi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Audi με 16.700 ευρώ και με smart εξοπλισμό
Τιμή εκκίνησης του Audi A1 στην έκδοση με τον 1,0 TFSI κινητήρα των 95 ίππων είναι τα 16.700 ευρώ και κρίνεται άκρως δελεαστική, αφού συνδυάζεται με το πλούσιο εξοπλιστικό πακέτο A1 Connect. Αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, sport τιμόνι 3 ακτινών, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό και, φώτα και υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες, δηλαδή είναι παραπάνω από πλήρες από τη βασική ακόμη έκδοση. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda