• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κορυφαίο σε ποιότητα και φινίρισμα και ιδιαίτερα σύγχρονο είναι το εσωτερικό του 8ης γενιάς Audi A6.

Εύκολο στο χειρισμό του, άμεσο και με εξαιρετική απεικόνιση είναι το MMI σύστημα infotainment και η οθόνη αφής 10,1 ιντσών αυτού (πάνω). Το πάνελ από κάτω αφορά κυρίως τον κλιματισμό (8,6 ίντσες) και ορισμένα υποσυστήματα.

Premium από την κορυφή έως τα νύχια. Τα πάντα στο εσωτερικό του Α6 είναι προσεγμένα στο ακέραιο. Από την εμφάνιση, τη λειτουργία ακόμα και την αίσθηση στην αφή τους.

O πίνακας οργάνων των 12, 3 ιντσών Audi Visual Cockpit μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις του οδηγού του.

Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 530 λίτρων και είναι βαθύς, ενώ έχει και αρκετά μεγάλο άνοιγμα.

Πολύ καλά επίπεδα χώρων, ιδιαίτερα για τα πόδια τους έχουν οι πίσω επιβάτες του νέου Audi A6.

Εσωτερικό-Χώροι: Πολύ-τέλειο…

30.398 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/7/2019

Αν αντικρίσεις για πρώτη φορά το εσωτερικό του νέου Audi A6 θα μείνεις εντυπωσιασμένος με τον high-tech διάκοσμο και την εξαιρετική ποιότητα που το χαρακτηρίζει τόσο στα υλικά όσο και γενικότερα στην κατασκευή του. Όπως και στα Α8, Q8, Α7 Sportback κλπ., το ενδιαφέρον κλέβουν οι 3 ψηφιακές οθόνες, η μία 12,3 ιντσών για το Audi Virtual Cockpit πίνακα οργάνων, η 10,1 ιντσών για το σύστημα infotainment MMI και η 8,6 ιντσών από κάτω για τον κλιματισμό και τα συστήματα υποβοήθησης. Και αν αρχικά «πελαγώνεις» από τον χειρισμό των επιμέρους συστημάτων, στη συνέχεια, και μετά από μια σχετική εξοικείωση, αποδεικνύεται πως όλα τα στοιχεία στο εσωτερικό του A6 έχουν τοποθετηθεί σε εργονομικές θέσεις, ενώ το μενού είναι απόλυτα εύκολο στον χειρισμό του. Φυσικά πέραν της high-tech εικόνας του, το εσωτερικό του Α6 επιδεικνύει πολυτελή χαρακτήρα στο σύνολό του με πολύ καλής ποιότητας υλικά και ακριβές επενδύσεις, ενώ εντυπωσιακό είναι το φινίρισμα σε κάθε πτυχή του εσωτερικού. Πίσω από το «φαίνεσθε» πάντως, κρύβονται όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα που αναφέραμε πιο πάνω, συμπληρώνοντας την πληρότητά του και ενίοτε προσδίδουν την υπερβολή που πρέπει να διαθέτει ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.

Αντίστοιχα κανένα παράπονο δεν μπορεί να κάνει κανείς και για τα επίπεδα χώρων που του προσφέρει το νέο Audi A6. Ακόμα και ο θεωρητικά πιο «ριγμένος» πίσω μεσαίος επιβάτης, θα μπορέσει να μετακινηθεί με ελάχιστες παραχωρήσεις. Φυσικά τα τιμώμενα πρόσωπα είναι αυτοί που κάθονται πίσω, ενώ μπορούν να ρυθμίσουν τον κλιματισμό ξεχωριστά. Για την άνεσή τους φροντίζουν επίσης τα φαρδιά και μαλακά καθίσματα, ενώ για ακόμα πιο VIP «καλεσμένους» προαιρετικά μπορεί το Α6 να τους προσφέρει και λειτουργία μασάζ. Ο χώρος αποσκευών είναι επαρκής με 530 λίτρα χώρου, τιμή που πάντως αναλογικά με το συνολικό του μήκος και το μήκος του μεταξονίου του είναι χαμηλή (σ.σ. ίδια με του προηγούμενου Α6), προς όφελος του χώρου για τα πόδια των πίσω επιβατών που είναι πραγματικά τεράστιος.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

22 διαθέσιμα άρθρα για AUDI  A6