Όμοιο το εσωτερικό με αυτό του A3, με διακριτικές σπορ λεπτομέρειες να κάνουν τη διαφορά.

Το τιμόνι διαθέτει στα σημεία πιασίματος επένδυση αλκαντάρας και προσφέρει εκτός από όμορφη εικόνα και εξαιρετικό grip.

Τα διάτρητα καθίσματα συνδυάζουν με εκπληκτικό τρόπο την πολυτέλεια με την στήριξη ενός καλού μπάκετ και χαρακτηρίζονται και άνετα.

Eσωτερικό: Ένα A3 με όμορφα σπορ στοιχεία…

26.791 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2018)

Το εσωτερικό του RS 3 προέρχεται σχεδόν αυτούσιο από τις απλές εκδόσεις του Α3, με την έκδοση Sportback αυτής να ορίζει και τα ίδια ικανοποιητικά επίπεδα χώρων για 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους (όγκος 335 λίτρων). Ο διάκοσμος είναι άψογος τόσο αισθητικά όσο και ποιοτικά ενώ σε αυτόν έχουν προστεθεί κάποια σπορ στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, το άρτιο ποιοτικά εσωτερικό του RS 3 ενσωματώνει και τα high tech στοιχεία των απλών εκδόσεων (προαιρετικά και ψηφιακό πίνακα οργάνων) , ενώ διακρίνεται για την κορυφαία συναρμολόγηση και το φινίρισμα. Το τιμόνι και ο επιλογέας έχουν «ντυθεί» με αλκαντάρα σε κάποια τμήματα κάτι που σε συνδυασμό με τα αλουμινένια πεντάλ και την «ανθρακονημάτινη» φάσα στο ταμπλό αρκούν για να προσδώσουν σε αυτό το ελκυστικό και πολυτελές γενικά εσωτερικό, το απαραίτητο πολεμικό ύφος. Αυτή την εικόνα έρχονται να συμπληρώσουν τα πανέμορφα και ποιοτικά καθίσματα τα οποία αν και διαθέτουν έντονα τα σημεία στήριξης, αποδεικνύονται εξαιρετικά άνετα διαμορφώνοντας παράλληλα με τα άλλα στοιχεία, μια σπορ θέση οδήγησης. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda