2 φωτογραφίες »

Δοκιμή: DS 7 Crossback Rivoli

51.481 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2020)

Ο υψηλής αισθητικής εσωτερικός διάκοσμος Rivoli τονίζει την εναλλακτική πολυτέλεια της DS 7 Crossback, η οποία ως crossover-κόσμημα σηματοδότησε τη νέα εποχή της πολυτελούς μπράντας.


Η DS 7 -επιτρέψτε μας να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το θηλυκό γένος- εκφράζει στο μέγιστο βαθμό την κουλτούρα της πολυτελούς μπράντας του γαλλικού ομίλου PSA (Peugeot-Citroen) για ξεχωριστά και καινοτόμα αυτοκίνητα. Tα είδαμε αυτά και στη δοκιμή του μοντέλου, το οποίο επανήλθε στο γκαράζ του περιοδικού, αλλά με τον εσωτερικό διάκοσμο Rivoli. Ένας από τους πιο γνωστούς δρόμους του Παρισιού, η Rue de Rivoli, φιλοξενεί μαγαζιά των πιο διάσημων οίκων μόδας… Τυχαία η επιλογή του ονόματος λοιπόν; Μάλλον όχι.  Εξωτερικά, πάνω-κάτω η εικόνα παραμένει ίδια και ξεχωριστή. Η DS 7 Crossback τραβάει τα βλέμματα περιπλέκοντας περίτεχνα τις αναφορές από το παρελθόν με τις σύγχρονες επιβλητικές επιλογές. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel