Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Δοκιμάζουμε το Kia Rio με τον 1.400άρη turbo diesel κινητήρα απόδοσης 90 ίππων. Πως τα καταφέρνει στο δρόμο; Πόσο «καίει» και πόσο κοστίζει;

Ανετο, ασφαλές και ευχάριστο είναι οδηγικά το Kia Rio με τον diesel κινητήρα να του προσφέρει και «παραπανίσια» ζωντάνια.

Δοκιμή: Νέο Kia Rio με 90 PS

25.117 Επισκέψεις στο άρθρο (5/11/2017)

Το Rio 4ης γενιάς είναι το αυτοκίνητο που βάζει δυνατά την Kia στην μικρή κατηγορία. Το δοκιμάζουμε στην ισχυρότερη diesel έκδοσή του με τον 1,4 λτ. κινητήρα των 90 ίππων.

What is new
- Κινητήρας 1,4 λτ. πετρελαίου με 90 ίππους
- Καίει 5,7 λτ./100 χλμ.
- Τιμή από 15.790 ευρώ

Το Kia Rio στην έκδοσή του με τον diesel κινητήρα των 90 ίππων, είναι η εναλλακτική πρόταση στο πολύ καλό 1.000άρι βενζίνης των 100 ίππων που δοκιμάσαμε πρόσφατα. Και τα δύο είναι ικανά να μπουν δυνατά στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων της χώρας μας, αφού χαρακτηρίζονται από πληρότητα που συνοδεύεται από την ισχυρή «επανεκκίνηση» της ελληνικής αντιπροσωπείας. Αισθητικά, το Rio με τον πετρελαιοκινητήρα των 1,4 λίτρων δεν διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα, παραμένοντας καλαίσθητο και επιβλητικό για τα δεδομένα της κατηγορίας μέσω των διαστάσεών του και της «tiger nose» αισθητικής που εκφράζεται κυρίως από την σχεδίαση του εμπρόσθιου μέρους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: