Η ποιότητα του εσωτερικού είναι εξαιρετική: Το φινίρισμα είναι κορυφαίο, τα υλικά φωνάζουν την premium καταγωγή τους, η ευκρίνεια των οθονών εντυπωσιάζει.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ποιότητα του εσωτερικού είναι εξαιρετική: Το φινίρισμα είναι κορυφαίο, τα υλικά φωνάζουν την premium καταγωγή τους, η ευκρίνεια των οθονών εντυπωσιάζει.

Εσωτερικό-Χώροι: Γεύση από… S-Class

132.974 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2021)

Έχοντας πρόσφατες τις μνήμες από τη δοκιμή της S-Class, μπαίνοντας στη νέα C-Class προς στιγμή μπερδευτήκαμε μιας και τα ταμπλό παρουσιάζουν μεγάλη ομοιότητα. Εντάξει ο σχεδιασμός είναι το προφανές, αλλά εδώ μιλάμε για τον παραμετροποιήσιμο ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3" και το συνδυασμό του με μια μεγάλη οθόνη αφής 11,9ΆΆ σε κάθετη διάταξη που καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την κεντρική κονσόλα.

Ο ηλεκτρονικός πίνακας οργάνων είναι εντυπωσιακός, όπως και το τιμόνι με τα κουμπιά αφής.

Ο ηλεκτρονικός πίνακας οργάνων είναι εντυπωσιακός, όπως και το τιμόνι με τα κουμπιά αφής.


Επιπλέον, όπως και στην S-Class, υπάρχει η εξελιγμένη μορφή του συστήματος φωνητικών εντολών «Hey Mercedes» για το β γενιάς MBUX, που είναι εμφανώς βελτιωμένο, με καλύτερη απόκριση και περισσότερη… νοημοσύνη από πριν έχοντας την ικανότητα να αναγνωρίζει τους επιβάτες από τις φωνές τους! Ο οδηγός, μπορεί να επιλέξει διαμόρφωση στυλ και προφίλ της οθόνης, μεταξύ των Discreet, Sporty, Classic και Navigation, Assistance, Service αντίστοιχα, με την εκάστοτε επιλογή να αλλάζει τον χρωματισμό και άλλα χαρακτηριστικά.

Η επιλογή προφίλ οδηγού γίνεται είτε μέσω δακτυλικού αποτυπώματος (με τον αισθητήρα να βρίσκεται κάτω από την κεντρική οθόνη), είτε μέσω φωνητικής εντολής. Π.χ. «Hey Mercedes, φόρτωσε το προφίλ μου», λες, και κατευθείαν έχεις πρόσβαση στις επιλογές ρυθμίσεών σου, στα αγαπημένα σου, στα emails σου, στο ημερολόγιό σου και σε ένα σωρό άλλα δεδομένα. Το σύστημα περιλαμβάνει ακόμα τη λειτουργία Online Music, μια υπηρεσία streaming σαν το Spotify ή το Apple Music, που συνεργάζεται με το σύστημα πολυμέσων και φυσικά σου φτιάχνει το κέφι.

Πολυτέλεια και ευρυχωρία
Η ποιότητα του εσωτερικού είναι εξαιρετική: Το φινίρισμα είναι κορυφαίο, τα υλικά φωνάζουν την premium καταγωγή τους, η ευκρίνεια των οθονών εντυπωσιάζει, ενώ παρά το αρχικό σάστισμα η εξοικείωση με την εργονομία και το χειρισμό έρχεται γρήγορα. Παρότι, το εσωτερικό δείχνει πιο εστιασμένο στους εμπρός επιβάτες, ο «αέρας» για τα γόνατα των πίσω είναι άπλετος, τόσο που κάθεσαι με άνεση σταυροπόδι. Λόγω της κλίσης της οροφής όμως, ο «αέρας» για το κεφάλι δεν είναι κορυφαίος και οι άνω του 1,9 θα δυσκολευτούν. Όσο για το χώρο αποσκευών, τα 455 λτ. είναι αρκετά, όπως και πριν, αλλά η αλήθεια είναι πως θα ήθελες κάτι παραπάνω.

Toyota
moto