7 φωτογραφίες »

Η κίνηση με το αυτόματο diesel Οpel Astra είναι κυριολεκτικά αγχολυτική. Ο έξτρα σύνδεσμος Watt στην πίσω ανάρτηση προσφέρει μια παραπάνω δόση ακρίβειας και αποτελεσματικότητας στην οδηγική συμπεριφορά.

Ανετο στο δρόμο, από 21.850 ευρώ

99.756 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2020)

Στο καλοφτιαγμένο και άνετο για 4 ενήλικες εσωτερικό το μόνο που αλλάζει φυσικά είναι ο επιλογέας του κιβωτίου, ενώ υπάρχουν όλες οι αναβαθμίσεις στο infotainment που γνωρίσαμε και στη δοκιμή της χειροκίνητης έκδοσης. `Αξια μνείας είναι τα AGR ορθοπεδικά και κλιματιζόμενα καθίσματα με του οδηγού μάλιστα στο μοντέλο της δοκιμής να διαθέτει και μασάζ.

Το αυτόματο diesel Astra έχει και καλή εικόνα στο δρόμο, αν και το μοντέλο της δοκιμής ήταν εξοπλισμένο με σύνδεσµο Watt στον πίσω ηµιάκαµπτο άξονα (σ.σ.: το στοιχείο είναι διαθέσιµο µόνο στις δυο πλουσιότερες εκδόσεις εξοπλισµού µε κόστος 400 ευρώ) που σε συνδυασµό µε το αναβαθμισμένο τιμόνι και τις μικρορυθµίσεις στην ανάρτηση έδωσαν ένα ικανό μικρομεσαίο οικογενειακό που παρέχει άριστο έλεγχο και ακρίβεια στο χειρισμό με υψηλά επίπεδα άνεσης και φυσικά ευκολίας χρήσης λόγω του κιβωτίου.

Το αυτόματο diesel Οpel Astra eίναι διαθέσιμο από 21.850 ευρώ στην έκδοση Edition, μόλις 550 ευρώ περισσότερα από την χειροκίνητη έκδοση Edition των 105 ίππων. Από τη χειροκίνητη έκδοση των 122 ίππων είναι 150 ευρώ ακριβότερο, αλλά μια σκάλα κάτω σε επίπεδο εξοπλισμού (Edition αντί Elegance).

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto