• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Λιτό σχεδιαστικά, κομψό και κυρίως άκρως ποιοτικό το εσωτερικό του Karoq με την έξτρα διχρωμία να τονίζει το στυλ. Όμορφος φωτισμός, προσεγμένο φινίρισμα και εξαιρετική οθόνη αφής ολοκληρώνουν την εικόνα.

Πλήρης πίνακας οργάνων με οθόνη πληροφοριών ανάμεσα στα αναλογικά όργανα. Η κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου ξεκινά νωρίς υποδηλώνοντας την παρουσία diesel κινητήρα.

Εξαιρετικά τα ανατομικά καθίσματα του Karoq, τόσο σε άνεση όσο και σε στήριξη.

Εντυπωσιάζει με την ευκρίνεια, την ταχύτητα και τις δυνατότητες συνδεσιμότητας, που έχει η μεγάλη οθόνη για τον έλεγχο του infotainment.

Ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα υπάρχει μια πρακτική θήκη με διάφορες διαμορφώσεις.

Εσωτερικό: Η ουσιαστική, χωρίς φαμφάρες, ποιότητα σε κερδίζει

63.782 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/5/2018

Στα δυνατά στοιχεία του Karoq ανήκει σίγουρα η ποιότητα κατασκευής η οποία εκφράζεται τόσο από την εντυπωσιακή στιβαρότητα, όσο και από την παρουσία γενναιόδωρης ποσότητας μαλακού πλαστικού, σε μεγάλες περιοχές του ταμπλό και μέχρι αρκετά χαμηλά. Τονίζεται δε από την διχρωμία στο ταμπλό και τις ξεχωριστές επενδύσεις του μοντέλου της δοκιμής. Από σχεδιαστικής άποψης οι τόνοι είναι συγκρατημένοι και το ταμπλό έχει μια εμφανή οριζόντια διχοτόμηση με μια στάνταρ έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών σε κεντρική θέση να αποτελεί μαγνήτη για τα βλέμματα. Κρίσιμους πόντους για το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα δίνουν τα μαύρα, στιλπνά πλαστικά γύρω από την οθόνη και στα χειριστήρια του κλιματισμού τα οποία μαζί με χρωμιωμένες λεπτομέρειες σε διακόπτες και μπουτόν δείχνουν ότι το φινίρισμα έγινε με αρκετή προσοχή. Ο πίνακας οργάνων είναι ο κλασικός αναλογικός, με μια ψηφιακή οθόνη πληροφορικών ανάμεσα στα δύο μεγάλα αναλογικά όργανα, ωστόσο το Karoq είναι το πρώτο Skoda που μπορεί να εφοδιαστεί και με το πλήρως ψηφιακό και διαμορφώσιμο πάνελ ελέγχου, το οποίο σταδιακά βλέπουμε και σε άλλα μοντέλα του ομίλου VW. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

13 διαθέσιμα άρθρα για SKODA  KAROQ