• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το εσωτερικό και αυτού του Golf διακρίνεται για την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και την προσεγμένη εργονομία.

To πορτ-μπαγκάζ μικραίνει κατά 89 λίτρα (291 λτ.) σε σχέση με τα υπόλοιπα Golf, για να χωρέσουν οι δεξαμενές του φυσικού αερίου.

Εσωτερικό-Χώροι: Λιτό σχεδιαστικά, αλλά υπόδειγμα ποιότητας

32.609 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/10/2014

Το εσωτερικό του Golf TGI BlueMOTION μας είναι γνώριμο από τα υπόλοιπα Golf και χωρίς σχεδιαστικές εξάρσεις, έρχεται για να προσφέρει υψηλή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλή εργονομία. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η προσθήκη ενός έξτρα δείκτη καυσίμου μέσα στο στροφόμετρο για την πληρότητα του φυσικού αερίου, αλλά και οι επιπλέον ενδείξεις στο trip computer για την κατανάλωση φυσικού αερίου, την υπολειπόμενη αυτονομία κ.λπ. Στο ποιοτικό κομμάτι, μαλακά και αφρώδη υλικά ντύνουν όλο το ταμπλό και το εσωτερικό των θυρών, με κορυφαίο φινίρισμα και συναρμογή.


Με μικρότερο πορτ-μπαγκάζ
Στους χώρους, αυτοί για τους επιβάτες δεν διαφοροποιούνται και έτσι, το
Golf TGI BlueMOTION προσφέρει άνεση για έως και 5 ενήλικες. Στην περίπτωση του πορτ-μπαγκάζ από την άλλη, οι δεξαμενές του φυσικού αερίου (15 λτ.) σε συνδυασμό και με το μεγάλο ρεζερβουάρ βενζίνης των 50 λτ., μειώνουν κατά 89 λτ. το διαθέσιμο όγκο και τον διαμορφώνουν στα απλά ικανοποιητικά 291 λτ. (1.181 λτ. με πεσμένα τα πίσω καθίσματα).