Δοκιμή μεταχειρισμένου: Fiat Panda 5ετίας
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή μεταχειρισμένου: Fiat Panda 5ετίας

16.542 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2023)

Είναι ευέλικτο στην πόλη και ευρύχωρο.
Αξιόπιστος ο κινητήρας. Υπάρχουν αναφορές για διαρροές λαδιών.
Οι πρόωρες φθορές εστιάζονται στο σύστημα ανάρτησης.
Οι τιμές στα μεταχειρισμένα Panda κυμαίνονται μεταξύ 7.000 και 18.000 ευρώ.

Πόσο καλό είναι ένα μεταχειρισμένο Fiat Panda 5ετίας;

Το Fiat Panda είναι ένα μοντέλο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στους αστικούς δρόμους. Η πρώτη γενιά του δημοφιλούς ιταλικού mini κυκλοφόρησε το 1980 και έμεινε σε παραγωγή μέχρι το 2003, όπου και αντικαταστήθηκε από τη δεύτερη γενιά.

Το 2011 έκανε το ντεμπούτο της η τρίτη γενιά του Fiat Panda, που παραμένει σε παραγωγή μέχρι σήμερα. Μικρό είναι, ευέλικτο είναι, ήρθε η ώρα να δούμε πόσο αξιόπιστο είναι το Fiat Panda τρίτης γενιάς, κάνοντας δοκιμή σε ένα μεταχειρισμένο μοντέλο του 2018.

Fiat Panda: Χωράει pand-ού μέσα στην πόλη

Το Fiat Panda είναι ένα αυτοκίνητο που καταφέρνει να συνδυάζει περίφημα τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις με τη μεγάλη ευρυχωρία στην καμπίνα. Η ψηλή γραμμή της οροφής και οι κάθετες κολώνες έχουν ως αποτέλεσμα την φιλοξενία 4 ενήλικων επιβατών χωρίς πρόβλημα.

Τα μεγάλα παράθυρα ενισχύουν την περιφερειακή ορατότητα στην πόλη, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ευελιξία. Αρωγοί στην τελευταία είναι επίσης το μικρό μεταξόνιο αλλά και ο μικρός κύκλος στροφής (9,3 μέτρα). Το πορτ-μπαγκάζ έχει ωφέλιμο όγκο 225 λίτρα, που γίνονται 870 αν αναδιπλωθεί η πλάτη του πίσω καθίσματος, ενώ στο χώρο των επιβατών υπάρχουν επιπλέον θέσεις για μικροαντικείμενα, αυξάνοντας την εργονομία.

Το Fiat Panda ανανεώθηκε το 2020 και πλέον εξοπλίζεται με οθόνη 7 ιντσών για το σύστημα infotainment, αισθητήρες φωτός και βροχής, αυτόματο σύστημα κλιματισμού και πλήκτρα στο τιμόνι. Αν θέλετε ένα μεταχειρισμένο Panda με πλούσιο εξοπλισμό θα πρέπει να αναζητήσετε τα συγκεκριμένα facelifted μοντέλα.

Σελίδα 2Αξιόπιστος ο κινητήρας 69 ίππων του Fiat Panda
Σελίδα 3Τι φθορές θα βρώ σε ένα Fiat Panda 5ετίας;
Σελίδα 4Τα Fiat Panda κατασκευής 2011-2020 έχουν μέση τιμή 10.000 ευρώ
EUROINS PASXA
fiat