Δύο νέα ηλεκτρικά φέρνει η βιετναμέζικη VinFast

Δύο νέα ηλεκτρικά φέρνει η βιετναμέζικη VinFast

1.425 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2021)

Η VinFast μια ανερχόμενη βιετναμέζικη εταιρία θα παρουσιάσει δύο ολοκαίνουργια ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην έκθεση του Los Angeles, θέλοντας να δημιουργήσει αίσθηση στην αμερικάνικη και όχι μόνο αγορά.

Δύο καινούργια ηλεκτρικά SUV στο παιχνίδι

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι πληροφορίες για τα δύο αυτά νέα μοντέλα δίνονται με το σταγονόμετρο. Πρόκειται για το VF e35 και VF e36, ηλεκτροκίνητα crossover με το πρώτο να αντιπροσωπεύει την εταιρία στην μεσαία κατηγορία SUV, ενώ το δεύτερο στα μεγάλα.

Πολλά έξτρα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας
Είναι εφοδιασμένα με σύστημα ψυχαγωγίας τελευταίας τεχνολογίας που περιλαμβάνει εικονικό βοηθό και αναγνώριση φωνής. Σίγουρα περιμένουμε και πληθώρα συστημάτων υποστήριξης οδηγού όπως προειδοποίηση για τυχόν σύγκρουση, σύστημα διατήρησης λωρίδας και αυτόματο παρκάρισμα.

150 άλογα και 285 χιλιόμετρα αυτονομία
Αν και το τοπίο είναι θολό όσον αφορά τις επιδόσεις του, πιθανόν να ακολουθήσει τα βήματα του προηγούμενου  VF e34, με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 150 ίππους και 242 Nm ροπή.  Ο συγκεκριμένος τροφοδοτείται από μπαταρίες λιθίου με αυτονομία 285 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το πρότυπο NEDC.

Οι παραγγελίες ξεκινούν το 2022
Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν το πρώτο μισό του 2022, με την εταιρία να δηλώνει ότι έχει κάνει επενδύσεις και εκτενείς έρευνες αγοράς για να δημιουργήσει τα premium ηλεκτρικά που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Το Βιετνάμ βγάζει αυτοκίνητα, εμείς τι;
- Δύο καινούργια ηλεκτρικά SUV στο παιχνίδι
- Πολλά έξτρα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας
- Με 150 άλογα και μόνο 285 χιλιόμετρα αυτονομία
- Οι παραγγελίες ξεκινούν το 2022
Πώς θα σας φαινόταν να είχατε στην κατοχή σας αυτοκίνητο από το Βιετνάμ; Θα αντέξει η VinFast ή ο ανταγωνισμός την έχει για πρωινό;
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
NISSAN