Έρχεται το τέλος της βασιλείας του μεγάλου Bernie στην Formula 1; Πιθανόν, σύμφωνα με τον ίδιο.

Έρχεται το τέλος της βασιλείας του μεγάλου Bernie στην Formula 1; Πιθανόν, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ecclestone: Αβέβαιο το μέλλον μου στην F1

2.712 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2017)

O υπ αριθμόν 1 άνδρας της Formula 1 δηλώνει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η παρουσία του στο άθλημα ίσως πλησιάζει στο τέλος της.

Με την συμφωνία μεταξύ της Liberty Media και της Formula 1 να πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της στο τέλος του μήνα, ο Bernie Ecclestone, το θρυλικό «μεγάλο αφεντικό» του αθλήματος από την εδραίωσή του, κάνει λόγο για απόλυτη αβεβαιότητα, όσον αφορά το μέλλον του στην Formula 1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πιο συγκεκριμένα, είναι πιθανόν ο Ecclestone να απομακρυνθεί πλέον από το άθλημα, παρά το γεγονός ότι στις πρώτες συζητήσεις με την Liberty Media, του είχε ζητηθεί να παραμείνει για μια τριετία. Υπάρχουν φήμες που λένε ότι ο πρώην διευθυντής της ESPN, Sean Bratches, έχει επιλεγεί από την Liberty Media για την θέση του επικεφαλής marketing, χορηγιών και media. Στην θέση αυτή ακόμη βρίσκεται ο Ecclestone.

Τι λέει όμως ο ίδιος; «Θα πρέπει να δούμε πως θα στηθεί η εταιρεία. Δεν είναι περίπτωση δικών μου όρων, είναι μια περίπτωση που πρέπει να δούμε πως θα πάει. Είναι κάτι που θα συνέβαινε ούτως ή άλλως. Πρέπει να στήσουμε κάτι για όταν δεν θα είμαι εδώ, μπορεί να φύγω ή να πεθάνω. Ήταν καιρός να γίνει αυτό.»

«Όταν ήμασταν στα μέσα των αποφάσεων, διαπιστώσαμε ότι η Liberty θα μας αγόραζε και σκεφτήκαμε, αυτοί θα κατέχουν την εταιρεία και αυτοί θα αποφασίζουν. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε μαζί ανθρώπους που μπορούν να προσέξουν όλα τα πράγματα για τα οποία έχω προσπαθήσει εγώ. Αλλά, όπως είπα, πρέπει να το δούμε»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SEAT TESTIMONIAL 1
OPEL