Ειδική έκδοση γιορτάζει τα 20 χρόνια του Mazda6
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ειδική έκδοση γιορτάζει τα 20 χρόνια του Mazda6

3.300 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2022)

Εορταστική έκδοση για τα 20 χρόνια του Mazda6 παρουσίασε η ιαπωνική φίρμα, προσφέροντάς της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λόγω της περίστασης!

Γιορτάζει το Mazda6

Το Mazda6 συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας και έτσι η μάρκα πήρε την απόφαση να το γιορτάσει με μία ειδική έκδοση του μοντέλου. Το όνομά της είναι Mazda6 20th Anniversary Edition και διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λόγω της περίστασης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με δύο χρώματα

Αρχικά η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη στην Ιαπωνία και την Αυστραλία, ωστόσο μελλοντικά δεν αποκλείεται να τη δούμε και αλλού. Σε κάθε περίπτωση η Mazda ανακοίνωσε πως η 20th Anniversary Edition θα είναι διαθέσιμη τόσο σε σεντάν όσο και σε wagon. Ανεξάρτητα από το αμάξωμα που θα επιλεγεί τα χρώματα της ειδικής έκδοσης είναι δύο, είτε ένα σκούρο κόκκινο (Artisan Red) είτε λευκό (Rhodium White). Από κει και πέρα οι τροχοί μεγέθους 19 ιντσών έχουν γυαλιστερό ασημί φινίρισμα, όπως και η μάσκα.

Εορταστικό θέμα στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, το λογότυπο της 20ης επετείου είναι ανάγλυφο στα μπροστινά προσκέφαλα και η Mazda τα έχει ντύσει με καφέ δέρμα Nappa, την ώρα που υπάρχουν ακόμα δύο επιλογές σκούρου κόκκινου δέρματος αλλά και μαύρου. Το Mazda6 εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το infotainment προηγούμενης γενιάς της εταιρείας, ενώ στο βασικό εξοπλισμό είναι και η ηλεκτρική συρόμενη ηλιοροφή.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN