Δεν αποκλείεται να βλέπουμε τη νέα Porsche 911 GT3.

Είναι αυτή η νέα Porsche 911 GT3 (+vid)

1.911 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2020)

Μία διαφήμιση που δημιούργησε η Porsche ενόψει του μεγάλου τελικού στο αμερικανικό ποδόσφαιρο «Super Bowl», είναι ίσως η αιτία για να δούμε για πρώτη φορά, έστω και φευγαλέα, τη νέα 911 GT3.

Η διαφήμιση, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τέλος του κειμένου, έχει την ονομασία «The Heist». Το σποτ παρουσιάζει μια Taycan να το «σκάει» από το μουσείο της μάρκας στη Στουτγκάρδη και τους ανθρώπους της ασφαλείας να την κυνηγούν χρησιμοποιώντας κάποια από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της φίρμας από το παρελθόν.
 
Ωστόσο ίσως μέσα σε αυτό το φιλμ να παρουσιάζεται και μία Porsche από το μέλλον. Ο λόγος για την 911 GT3, που φαίνεται να κάνει την εμφάνιση της στο 0:44 και 0:49 του βίντεο. Μιλάμε για το μπλε αυτοκίνητο που φαίνεται στο βάθος της εικόνας, το οποίο ενσωματώνει στο πίσω μέρος του μία μεγάλη αεροτομή, ενώ κρίνοντας από τα πίσω φωτιστικά σώματα, αλλά και από το λίγο που μπορούμε να δούμε στο μπροστά πλαϊνό μέρος τολμούμε να πούμε πως είναι η 911 GT3.
 
Παρόλο που δεν μπορούμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα (και γνώμη), ένα ακόμα σημάδι που μας κάνει να πιστεύουμε πως πρόκειται για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το γεγονός πως η Porsche σκοπεύει να παρουσιάσει επίσημα τη νέα 911 GT3 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του Super Bowl. Αν αυτό γίνει πράξη τότε σημαίνει πως βρισκόμαστε λίγες ημέρες μακριά από την επίσημη πρεμιέρα.
 
Η φημολογία αναφέρει πως η 911 GT3 θα τροφοδοτείται από μια αναβαθμισμένη έκδοση του ατμοσφαιρικού κινητήρα 4,0 λίτρων με την ισχύ του να φτάνει περίπου στα 550 άλογα.
 
Δείτε το βίντεο
 

Toyota
moto