Είναι αυτό το νέο Toyota C-HR;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Είναι αυτό το νέο Toyota C-HR;

10.930 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2022)

Η Toyota πατένταρε στην Αυστραλία ένα νέο crossover για το οποίο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να αντικαταστήσει το C-HR.

Διέρρευσαν πατέντες

Μια σειρά από νέες φωτογραφίες που δείχνουν πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής ενός crossover που ετοιμάζει η Toyota ήρθαν στην δημοσιότητα. Αν και είναι δύσκολο να καταλάβουμε το μέγεθός του, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως το αυτοκίνητο που βλέπετε εδώ πρόκειται να διαδεχθεί το C-HR στην γκάμα της μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με πολλά στοιχεία από το C-HR και το bZ4X

Όπως και το bZ4X, το αυτοκίνητο των εικόνων μοιάζει πολύ με το concept, αφού υιοθετεί τα ίδια φωτιστικά σώματα σε σχήμα C, ο επιθετικός μπροστινός προφυλακτήρας με τα φώτα ομίχλης και οι ζάντες. Το πίσω μέρος είναι έντονα εμπνευσμένο από το C-HR αλλά σε αντίθεση με το best seller της μικρομεσαίας κατηγορίας, θα υιοθετήσει λεπτά και πλατιά φωτιστικά σώματα. Δεν βλέπουμε επίσης απολήξεις, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως πρόκειται να προσφερθεί αποκλειστικά ως ηλεκτρικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο θα έρθει στην αγορά και ως υβριδικό.

Με μικρότερη αυτονομία από αυτή του bZ4X

Το νέο crossover αναμένεται να βασιστεί πάνω στην E3 πλατφόρμα του ομίλου που συνδυάζει στοιχεία από την TNGA-C και την e-TNGA πλατφόρμα. Η μπαταρία με την οποία αναμένεται να εξοπλιστεί θα είναι μικρότερη από αυτή του μεγαλύτερου bZ4X (71,4kWh) κάτι που σημαίνει πως θα προσφέρει και μικρότερη αυτονομία.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
vw