Εκπτώσεις έως 1.500 ευρώ από τη Honda

5.807 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2019)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα για τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας με το όφελος να αγγίζει έως και τα 1.500 ευρώ. Δείτε μέχρι πότε ισχύει, αλλά και για ποια μοντέλα.

Με ανακοίνωση της η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις προσφορές που θα ισχύουν μέχρι τις 10 Ιουλίου. Αναλυτικότερα, όσον αφορά στο Civic με τον βενζινοκινητήρα 1,5 λτ. ισχύος 182 ίππων με μηχανικό κιβώτιο στην έκδοση Comfort υπάρχει όφελος 335 ευρώ συν 1 έτος δωρεάν ασφάλιση, ενώ στην έκδοση Elegance με Navigation η έκπτωση φτάνει στα 1.500 ευρώ. Επιπλέον, ειδική προσφορά υπάρχει και για το υβριδικό CR-V στο εξοπλιστικό σκαλοπάτι Elegance, είτε δικίνητο, είτε τετρακίνητο, με το όφελος να αγγίζει τα 1.000 ευρώ συν 1 έτος δωρεάν ασφάλιση.
 

Τέλος, σημειώνουμε πως ο​ι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:
  • 3+2 χρόνια επέκταση εγγύησης
  • 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance
  • Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από τη οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.
  • Παράλληλα προσφέρεται όφελος μέχρι 1.500 ευρώ σε συγκεκριμένα πλαίσια Honda Civic 5dr, HR-V και CR-V.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
TAXI 2023
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel