Φαίνεται ότι θα προχωρήσει σε κάποιες ανακατατάξεις στην οργάνωση της ομάδας.

Έξω φρενών για τη Ferrari ο Sergio Marchionne

2.416 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2017)

Έξαλλος με τα μηχανικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μονοθέσια της Ferrari στο GP της Μαλαισίας είναι ο Sergio Marchionne. Δείτε τι ετοιμάζει για να αλλάξει την κατάσταση.

Με τον Vettel να αναγκάζεται να εκκινεί τελευταίος λόγω προβλημάτων στα δοκιμαστικά του Σαββάτου και τον Raikkonen να αποσύρεται από την δεύτερη θέση της εκκίνησης για τον ίδιο λόγο, ήρθε η ώρα του Marchionne να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο CEO της Fiat δήλωσε: «Χθες, και οι δύο Ferrari θα μπορούσαν να κερδίσουν τον αγώνα. Είναι γεγονός. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και στην Σιγκαπούρη. Έχουμε κάποια θέματα με τα μοτέρ μας γιατί έχουμε νέα ομάδα μηχανικών αλλά και η ποιότητα των μερών του κινητήρα δεν είναι στο κατάλληλο επίπεδο. Θα επέμβουμε όμως και θα το διορθώσουμε.»
Πώς θα το καταφέρει αυτό το αφεντικό της Ferrari; Φαίνεται ότι θα προχωρήσει σε κάποιες ανακατατάξεις στην οργάνωση της ομάδας «δουλεύουμε στο θέμα της ποιότητας και κάνουμε κάνουμε κάποιες αλλαγές στην οργάνωση. Τέτοια προβλήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων μας κάνουν έξαλλους».

Ο Vettel κατάφερε να βρεθεί στην 4η θέση αλλά και πάλι είδε την διαφορά του με τον Ηamilton να αυξάνεται για ακόμη ένα GP και να φτάνει τους 34 βαθμούς. Στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, η Ferrari βρίσκεται στη 2η θέση με 118 πόντους διαφορά από την πρώτη Mercedes.
 

AUTOFIT PASXA
4green