Ένα VW Golf GTI με ανταλλακτικά από Lamborghini και Audi;

2.012 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2024)
Ένα VW Golf GTI με ανταλλακτικά από Lamborghini και Audi;
2 Φωτογραφίες »

- Η Volkswagen θα αντικαταστήσει το ID.3 με το νέο Golf
- Η ψηφιακή απεικόνιση δίνει στο Golf μάσκα από Lamborghini Huracan και πλαϊνές ποδιές από RS 6 Avant
- Τα πρώτα μοντέλα θα παρουσιαστούν σε εκθέσεις στις ΗΠΑ εντός του 2024

Η Volkswagen θα αντικαταστήσει το ID.3 με το νέο Golf

Το επόμενης γενιάς Volkswagen Golf  πιθανότατα θα γίνει ηλεκτρικό και θα αντικαταστήσει το τρέχον ID.3, καθώς δεν υπάρχει χώρος για δύο μοντέλα παρόμοιου μεγέθους. Ωστόσο, θα περάσει καιρός μέχρι η γερμανική μάρκα να αποσύρει το δημοφιλές αυτοκίνητο, που χρονολογείται από το 1974, και πιθανότατα θα το κάνει παρουσιάζοντας μια – αν μη τι άλλο – ιδιαίτερη έκδοση του μοντέλου. Ο όμιλος Volkswagen έχει πρόσβαση σε πολλά ανταλλακτικά και εξαρτήματα, οπότε θα μπορούσε να κάνει κάτι πραγματικά ξεχωριστό για το κύκνειο άσμα του Golf.

Η ψηφιακή απεικόνιση δίνει στο Golf μάσκα από Lamborghini Huracan και πλαϊνές ποδιές από RS 6 Avant

Ξεκινώντας από μια παρόμοια υπόθεση, ένας χρήστης με το ψευδώνυμο «thesketchmonkey» παρουσίασε πρόσφατα στο Instagram ένα ανεπίσημο ψηφιακό σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το τελευταίο Volkswagen Golf GTI. Σε αυτή την ψηφιακή απεικόνιση το επερχόμενο Golf διαθέτει πολλά ανταλλακτικά που προέρχονται από άλλα μοντέλα που ανήκουν στον όμιλο της VW. Πιο συγκεκριμένα το νέο Golf, όπως το φαντάστηκε ο συγκεκριμένος χρήστης, διαθέτει μια νέα μάσκα που προέρχεται από τη Lamborghini Huracan STO. Επιπλέον, τα φωτιστικά σώματα προήλθαν από το Audi RS 5, το RS 6 Avant GT του δάνεισε τις πλαϊνές ποδιές του, ενώ πατάει σε καινούργιες και μεγαλύτερες ζάντες.

Τα πρώτα μοντέλα θα παρουσιαστούν σε εκθέσεις στις ΗΠΑ εντός του 2024

Τα πρώτα μοντέλα αναμένεται να αρχίσουν να φτάνουν σε εκθεσιακούς χώρους στις Ηνωμένες Πολιτείες αργότερα μέσα στο 2024. Δεν είναι ακόμα γνωστό πόσο θα κοστίζει το facelift του μοντέλου, αλλά αναμένεται ότι θα είναι λίγο πιο ακριβό σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

test center
Audi