O Fernando Alonso.

Επιστρέφει ο Alonso;

3.927 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2019)

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Ισπανός. Διαβάστε τι είπε.

Αποκαλυπτικές ήταν οι δηλώσεις του Fernando Alonso στην Corriere della Sera σχετικά με την πιθανή επάνοδό του στην κορυφαία διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αυτή της Formula 1.

O Ισπανός δύο φορές πρωταθλητής που είναι έτοιμος φέτος να αγωνιστεί στον 24ωρο αγώνα του Le Mans και στο Indy 500, αποκάλυψε πως δεν τελειώσει οριστικά με την F1. O ίδιος είπε: «Πάντα έλεγα πως είπα «εις το επανιδείν» και όχι «αντίο». Αυτή την στιγμή έχω νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσω με τα κατάλληλα όπλα για να νικήσω ενώ στην F1 δεν υπήρχαν ίδιες συνθήκες. Δεν έχω σχέδια για το 2020. Φυσικά, το να πάρω για τρίτη φορά τον τίτλο θα ήταν απίθανό».
 
Ο Fernando Alonso είναι αυτή την στιγμή 37 ετών αλλά δηλώνει πως έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του. Συνέχισε λέγοντας: «O Schumacher έτρεχε μέχρι τα 43. Αν νιώθεις δυνατός τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την ηλικία σου. Αγωνίζεσαι μέχρι να καταλάβεις πως κάποιος είναι καλύτερος από σένα».

Αναφέρθηκε ακόμα στον Kubica, τον Leclerc και τον Vettel λέγοντας: « H ιστορία του Kubica είναι απίστευτη. Πριν λίγους μήνες φαινόταν ότι είχε χάσει όλες τις ευκαιρίες αλλά τώρα θα τρέχει σαν να μην έχει τίποτα να χάσει» ενώ τόνισε πως «Το 2018 ήταν η τελευταία χρονιά κυριαρχίας της Mercedes». Τέλος όσον αφορά την Ferrari τόνισε: «Πρέπει να υπενθυμίσω στον Leclerc να μην βιαστεί γιατί το πρωτάθλημα κρίνεται στο δεύτερο μισό, πρέπει να ξεκινήσει ήρεμος και να βοηθήσει την ομάδα» ενώ για τον Vettel είπε: «είναι αληθινός πρωταθλητής. Η αλήθεια είναι ότι όταν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν.»
 

CORAL GAS PASXA
skoda