• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στις «ρίζες» του επιστρέφει το αγωνιστικό τμήμα της Subaru.

Το νέο μοντέλο που θα συμμετάσχει στα αγωνιστικά γεγονότα εντός Αμερικής θα έρθει βαμμένο στο γνωστό μπλε χρώμα με τα χρυσά και κίτρινα χαρακτηριστικά.

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η Subaru

Διαβάστηκε από 1729 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2019
 

Στις «ρίζες» του επιστρέφει το αγωνιστικό τμήμα της Subaru, το οποίο αποκάλυψε την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το αυτοκίνητο, με το οποίο θα «κατέβει» στους επερχόμενους αγώνες.

Το νέο μοντέλο που θα συμμετάσχει στα αγωνιστικά γεγονότα εντός Αμερικής θα έρθει βαμμένο στο γνωστό μπλε χρώμα με τα χρυσά και κίτρινα χαρακτηριστικά, έτσι όπως πολλοί από τους φίλους του WRC αλλά και της μάρκας, το έχουν συνδυάσει από τα πρωταθλήματα που έλαβαν χώρα στη δεκαετίες του 1990 και 2000.
 
«Αυτά τα χρώματα αποτελούν μέρος της ιστορίας της μάρκας μας και αγαπήθηκαν από τους οπαδούς μας. Για μια γενιά φιλάθλων ράλι, το Subaru είναι συνώνυμο με τα μπλε αυτοκίνητα, τους χρυσούς τροχούς και τα αστέρια στο πλάι. Ο νέος αυτός σχεδιασμός αποτίει φόρο τιμής σε αυτή την κληρονομιά, ενώ παράλληλα προσβλέπει στη μελλοντική επιτυχία με το όνομα Subaru Motorsports», ήταν τα λόγια του Alan Bethke, αντιπροέδρου του τμήματος μάρκετινγκ της Subaru για την Αμερική.  
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως η Subaru αναθεωρεί επίσης και τις αγωνιστικές δραστηριότητες της γενικά. Έτσι εντός του 2019 αναμένεται να συμμετάσχει σε περισσότερα γεγονότα, μεταξύ των οποίων στο rallycross, σε αγώνες off-road κ.α.
 
Το νέο μοντέλο βαμμένο στα παραδοσιακά χρώματα θα κάνει το ντεμπούτο του στις 14 Ιανουαρίου στο Ντιτρόιτ στο Διεθνές Auto Show της Βόρειας Αμερικής.  

Tags: SUBARU