Επιστρέφει στο Bρετανικό πρωτάθλημα τουρισμού η Alfa Romeo.

Επιστρέφει στο Bρετανικό πρωτάθλημα τουρισμού η Alfa Romeo.

Επιστρέφει στο BTCC η Alfa Romeo

1.688 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2017)

10 χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία στo grid του Βρετανικού πρωταθλήματος Touring, η ιταλική φίρμα είναι έτοιμη για την μεγάλη επιστροφή.

Όλα φαίνεται πως είναι έτοιμα για την επιστροφή της Alfa Romeo στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Touring την νέα σεζόν μέσω της Handy Motorsport αφού η ομάδα αυτή θα αγωνίζεται πλέον με αυτοκίνητο Giulietta για να επόμενα χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ένα αυτοκίνητο κατασκευάζεται ήδη κάτω από τους κανονισμούς του πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν θα οδηγηθεί από το Rob Austin.
H εμπροσθιοκίνητη Giulietta θα εξοπλιστεί με έναν BTCC TOCA κινητήρα για την πρώτη χρονιά αλλά ένα αναβαθμισμένο μηχανικό σύνολο μπορεί να κάνει την εμφάνιση του στο μέλλον.
 
Η ιστορία της Alfa Romeo είναι μεγάλη στο πρωτάθλημα BTCC αλλά η παρουσία της σταμάτησε το 2007. Ο γενικός αρχηγός της Handy Motorsport δήλωσε: « Ήταν μεγάλο project η επιστροφή της Alfa Romeo στο BTCC και θα είναι τιμή να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα με δικό της αυτοκίνητο. Δεν είναι μόνο σημαντικό για την Handy Motorsport αλλά και για ολόκληρο το πρωτάθλημα του BTCC».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL