Βαμμένες όπως προηγούμενες Porsche που έγραψαν ιστορία στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έρχονται δύο νέα αγωνιστικά μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

Μπορεί η Porsche να έχει αποσύρει τις 919 Hybrid από το Le Mans, ωστόσο περίπου δέκα 911 RSR θα συμμετάσχουν στις κατηγορίες GT.

Επιστροφή στο παρελθόν για την Porsche

2.167 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2018)

Βαμμένες όπως προηγούμενες Porsche που έγραψαν ιστορία στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έρχονται δύο νέα αγωνιστικά μοντέλα της γερμανικής φίρμας. Δείτε περισσότερα.

Μπορεί η Porsche να έχει αποσύρει τις 919 Hybrid από το Le Mans, ωστόσο περίπου δέκα 911 RSR θα συμμετάσχουν στις κατηγορίες GT. Μάλιστα δύο από αυτές θα έχουν κλασσικά look, όπως αυτές οι δύο που πρωταγωνιστούν στο θέμα μας.
 
Ξεκινώντας από την περισσότερο εντυπωσιακή 911 RSR, το ροζ χρώμα (Pink Pig) που καλύπτει το αμάξωμα μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στο 1971 όταν η 917/20 έκανε την εμφάνισή της με παρόμοιο «ντύσιμο», με κοινό παρανομαστή των δύο μοντέλων να είναι βεβαίως η εξεζητημένη απόχρωση.
Προχωρώντας στο δεύτερο αυτοκίνητο, βλέπουμε ο χρωματισμός του να είναι πιο συμβατικός με το λευκό και το μπλε χρώμα να κυριαρχεί, θυμίζοντάς μας τα αγωνιστικά οχήματα με το λογότυπο «Rothmans». Έτσι και αυτή η Porsche έχει αντλήσει την έμπνευσή της από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τις 956 C και 962 C, οι οποίες κέρδισαν το Le Mans  αλλά και την 959 που κέρδισε το Παρίσι-Ντακάρ το 1986, βαμμένες στα χρώματα «Rothmans».
 
Να σημειώσουμε πως η 911 RSR με το αμάξωμα«Rothmans» θα οδηγηθεί από τους Gianmaria Bruni (Ιταλία), τον Richard Lietz (Αυστρία) και τον Frédéric Makowiecki (Γαλλία), ενώ την «Pink Pig» με τον αριθμό 92 θα μοιραστούν οι Kévin Estre (Γαλλία),  Michael Christensen (Δανία) και Laurens Vanthoor (Βέλγιο).     

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw