Έρχεται κάμπριο SUV της Toyota που θα χωράει και Σούμο

Έρχεται κάμπριο SUV της Toyota που θα χωράει και Σούμο

2.417 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2024)

- Αναμένεται εντός του επόμενου έτους
- Θα είναι πεντάπορτο
- Θα προσφέρει πολλές επιλογές στον εξοπλισμό
- Αρχική τιμή γύρω στα 156.000 ευρώ

Αναμένεται εντός του επόμενου έτους.

Μετά την είδηση ότι το κάμπριο T-Roc της Volkswagen βγαίνει εκτός παραγωγής, όσοι πικράθηκαν (που μάλλον δεν ήταν και πολλοί), θα γλυκαθούν με τα νέα που φέρνει η Toyota. Το πολυτελές μοντέλο της Toyota, το Century, που παραδοσιακά ήταν sedan αλλά μεταμορφώθηκε σε SUV στην τωρινή του γενιά, θα έρχεται και με κάμπριο έκδοση. Αναμένεται εντός του επόμενου έτους.

Θα είναι πεντάπορτο

Το μοντέλο πρωτο-ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και η κάμπριο έκδοση του είναι πλέον έτοιμη με τις πρώτες φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η έκδοση θα είναι πεντάθυρη, πράγμα που συνήθως δεν συμβαίνει στα κάμπριο SUV. Προφανώς, η σταθερή μεταλλική οροφή της βασικής έκδοσης έχει αντικατασταθεί και οι πίσω κολόνες έχουν αφαιρεθεί. Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες με κλειστή την οροφή του νέου Century κάμπριο.

Θα προσφέρει πολλές επιλογές στον εξοπλισμό

Η Toyota δήλωσε ότι το κάμπριο Century θα έρχεται με μια πληθώρα επιλογών - ένας καμβάς για τους εύπορους πελάτες της. Οι αγοραστές θα έχουν την δυνατότητα να ζητήσουν εξατομικευμένες, μοναδικές εκδόσεις του οχήματος και να το προσαρμόσουν ανάλογα με τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις τους.

Αρχική τιμή γύρω στα 156.000 ευρώ

Φυσικά δεν θα είναι φτηνό. Η αρχική τιμή του βασικού μοντέλο θα είναι γύρω στα 25.000.000 γεν (περίπου 156.000 ευρώ). Θα είναι δηλαδή αρκετά πιο ακριβό από την προηγούμενη γενιά του Century, που ήταν sedan και κόστιζε 19.962.963 γεν (125.000 ευρώ). Ας σημειωθεί πως η κάμπριο έκδοση του Century θα παρελάσει με τον σύνδεσμο Sumo της Ιαπωνίας τον επόμενο χρόνο, άρα οι τυχόν αγοραστές αναμένεται να μην έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα σε ότι αφορά τους χώρους του αυτοκινήτου.

ford
fiat