3 φωτογραφίες »

Η εικόνα teaser.

Έρχεται νέα έκδοση της Taycan, αλλά ποια;

2.151 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

Μία νέα έκδοση της Porsche Taycan αναμένεται να κάνει σύντομα την εμφάνισή της, κάτι που επιβεβαίωσε και η εταιρεία μέσω μίας teaser εικόνας.


Η βασική Taycan για την αγορά της Κίνας.

Η βασική Taycan για την αγορά της Κίνας.


Η Taycan ξεκίνησε εντυπωσιακά τις παγκόσμιες πωλήσεις της και αυτό όπως φαίνεται είναι ένας ακόμα λόγος που η Porsche αποφάσισε να μεγαλώσει την γκάμα των εκδόσεων του ηλεκτρικού της μοντέλου. Η είδηση αυτή έγινε γνωστή μέσω μίας teaser εικόνας, η οποία παρά το γεγονός πως δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική αναφέρει πως νεότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σύντομα.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το μυστηριώδες μοντέλο (πρώτο από αριστερά στην εικόνα), εμφανίζεται μαζί με τις Taycan 4S, Taycan Turbo και Taycan Turbo S, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επιπλέον πληροφορία.
 
Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ποια ακριβώς πρόκειται να είναι η νέα Taycan, όμως δεν αποκλείεται να μιλάμε για κάποιο νέο βασικό μοντέλο που θα εισαχθεί σε συγκεκριμένη αγορά. Άλλωστε κάτι αντίστοιχο είχε κάνει η Porsche το περασμένο καλοκαίρι όταν παρουσίασε την βασική Taycan που αφορούσε αποκλειστικά την αγορά της Κίνας.
 
Αν ισχύσει στην πράξη κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να περιμένουμε πως το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα εξοπλιστεί με ένα μοτέρ στο πίσω μέρος όπου θα προσφέρει έως και 408 ίππους. Θα τροφοδοτείται από μπαταρία 79,2 kWh, η οποία θα του επιτρέπει να κινείται για 414 χιλιόμετρα. Αν η αυτονομία αυτή δεν είναι αρκετή θα υπάρχει και το πακέτο Performance Battery Plus που θα την αυξάνει στα 489 χιλιόμετρα, ενώ παράλληλα θα ανεβάζει και την ισχύ στα 476 άλογα σε λειτουργία overboost.
 
Τι ακριβώς ισχύει και ποια είναι η μυστηριώδης νέα έκδοση της Porsche Taycan θα το μάθουμε σύντομα.   

SPRING SEAT
NISSAN