Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Θα ενταθούν οι έλεγχοι ως προς το περιθώριο κέρδους, από το διυλιστήριο μέχρι τον πρατηριούχο καύσιμων, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης. (Φωτογραφία αρχείου από πρατήρια υγρών καυσίμων, τα οποία δεν

Θα ενταθούν οι έλεγχοι ως προς το περιθώριο κέρδους, από το διυλιστήριο μέχρι τον πρατηριούχο καύσιμων, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης. (Φωτογραφία αρχείου από πρατήρια υγρών καυσίμων, τα οποία δεν σχετίζονται με την παράβαση)

Έρχονται πρόστιμα στα βενζινάδικα για αισχροκέρδεια

1.715 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2022)

Μέσα στην εβδομάδα τα πρόστιμα σε πρατήρια υγρών καύσιμων για αισχροκέρδεια, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

«Αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθούν πρόστιμα σε πρατήρια καύσιμων για αισχροκέρδεια», ανέφερε σε συνέντευξή του σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι έχουν βρεθεί αρκετές παραβάσεις. Επιπλέον, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε πως οι έλεγχοι, από το διυλιστήριο μέχρι τον πρατηριούχο καύσιμων, θα ενταθούν ως προς το περιθώριο κέρδους.

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι όσο ανεβαίνει η διεθνής τιμή και πέφτει το ευρώ, τόσο ανεβαίνουν τα καύσιμα, ενώ επεσήμανε πως όποιος επιχειρήσει να βγάλει παραπάνω χρήματα εκμεταλευόμενος την κατάσταση, «θα του πάρουμε το κέρδος επί δυο».

Τόνισε ότι η Ελλάδα έχει παραδοσιακά υψηλούς φόρους στα καύσιμα και επί κυβέρνησης Τσίπρα αυξήθηκαν περισσότερο, ενώ παραδέχτηκε ότι η Ελλάδα έχει υψηλές τιμές, ωστόσο δεν είναι η ακριβότερη στην Ευρωζώνη αλλά βρίσκεται στην 4η-5η θέση. Τέλος, ανέφερε ότι η κυβέρνηση επέλεξε να μην προχωρήσει σε ορίζοντια μείωση αλλά στην επιδότηση με εισοδηματικά κριτήρια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »