Ετοιμοπαράδοτο Opel Crossland με όφελος έως 2.000 ευρώ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ετοιμοπαράδοτο Opel Crossland με όφελος έως 2.000 ευρώ

2.450 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2022)

Το Opel Crossland είναι διαθέσιμο για άμεση παράδοση και η ελληνική αντιπροσωπεία κάνει ακόμα πιο δελεαστική την αγορά του μικρού SUV της προσφέροντας το με όφελος έως και 2.000 ευρώ και σε μια νέα έκδοση Family Edition.

Opel Crossland από 20.400 ευρώ

Η πρόταση της Opel στα μικρά SUV ανανεώθηκε πριν περίπου ενάμιση χρόνο ενσωματώνοντας το νέο πρόσωπο της γερμανικής μάρκας, το Opel Vizor, που πρωτοείδαμε στη νέα, δεύτερη γενιά του Mokka, το οποίο επιμηκύνει οπτικά το πλάτος και υιοθετεί μία απέριττη αισθητική με λιγότερα στοιχεία στην πρόσοψη. Το ανανεωμένο Crossland, λοιπόν, προσφέρεται αυτή τη στιγμή με έκπτωση που φτάνει ως και τις 2.000 ευρώ στην εισαγωγική έκδοση Edition με τον turbo κινητήρα βενζίνης 1,2 λτ. των 110 ίππων, η τιμή της οποίας ορίζεται στις 20.400 ευρώ (από 22.400 ευρώ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα έκδοση Family Edition, έξτρα από τις Edition, Elegance & GS Line

Η έκπτωση ισχύει για όλες τις εκδόσεις του γερμανικού μικρού SUV, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το Crossland αποκτά στη γκάμα του τη νέα έκδοση Family Edition, η οποία τοποθετείται ανάμεσα στην αρχική Edition και τις επόμενες Elegance και GS Line, προσφέροντας καλή σχέση εξοπλισμού-τιμής με ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. 

Αναλυτικότερα, τo Opel Crossland Family Edition περιλαμβάνει επιπλέον του εξοπλισμού της εισαγωγικής Edition προβολείς ομίχλης εμπρός, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικό κλιματισμό (ECC) και τα πακέτα Sight και Light (προβολείς LED μπροστά και πίσω, αυτόματη ρύθμιση δέσμης προβολέων, αισθητήρα βροχής, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέπτη, σκιάδια με φωτιζόμενο καθρέπτη, φώτα ανάγνωσης πίσω και αυτόματο φωτισμό).

Βενζίνη 1,2 λτ. με 110 & 130 άλογα, diesel στα 110 άλογα

Αναφορικά με την υπόλοιπη παλέτα των κινητήρων συνόλων, πέραν του 1,2 Turbo των 110 ίππων συναντούμε το ίδιο μοτέρ σε έκδοση ισχύος με 130 άλογα συνδυασμένο αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ υπάρχει και πετρελαιοκίνητη έκδοση με τον 1,5 turbodiesel ισχύος 110 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

Κλείνοντας, σημειώστε πως το B-SUV της Opel είναι ετοιμοπαράδοτο σε συγκεκριμένες εκδόσεις εξοπλισμού, ενώ το όφελος έως και 2.000 ευρώ ισχύει για όλες τις εκδόσεις του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda