Ετοιμοπαράδοτο το Ford Focus στην Ελλάδα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ετοιμοπαράδοτο το Ford Focus στην Ελλάδα

15.176 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2022)

Το Ford Focus είναι ετοιμοπαράδοτο σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων στην Ελλάδα, με τις τιμές του να ξεκινούν από 26.792 ευρώ στην έκδοση ST-Line Style.

Ετοιμοπαράδοτο το Focus

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν άμεσα το ανανεωμένο Ford Focus έχουν οι Έλληνες ενδιαφερόμενοι. Το best-seller οικογενειακό μοντέλο της Ford βρίσκεται ετοιμοπαράδοτο, σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και μάλιστα όσοι το αποκτήσουν θα απολαύσουν πενταετή εργοστασιακή εγγύηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από 26.792 ευρώ στην έκδοση ST-Line Style

Τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα αφορούν αποκλειστικά αμάξωμα hatchback και προσφέρονται στην εξοπλιστική έκδοση ST-Line Style, με κόστος από 26.792 ευρώ. Το Ford Focus ST-Line Style συνδυάζεται αποκλειστικά με τον ήπια υβριδικό 1,0 λίτρου Ecoboost κινητήρα βενζίνης στην έκδοση με τα 125 άλογα και σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Εξοπλισμός: Δύο διαφορές με την έκδοση ST-Line

Η ST-Line Style έκδοση βασίζεται στην βασική έκδοση ST-Line, ωστόσο έρχεται με ελαφρώς διαφοροποιημένο εξοπλισμό. Συγκεκριμένα φέρει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης SYNC 2.5 με έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών χωρίς λειτουργία πλοήγησης, αντί για το SYNC 4 που συνδυάζεται με οθόνη αφής 13.2 ιντσών και βρίσκεται στην ST-Line έκδοση. Από την άλλη διαθέτει την τεχνολογία KeyFree, δηλαδή το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί με κουμπί εκκίνησης του κινητήρα χωρίς κλειδί Ford Power. Από κει και πέρα η έκδοση ST-Line Style «κουβαλάει» τα χαρακτηριστικά της ST-Line ανάμεσα στα οποία βρίσκονται: ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών σπορ ST-Line, ηλεκτρικά θερμαινόμενοι & αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, προβολείς πλήρως LED, με φώτα ημέρας LED και ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης με στατικούς λαμπτήρες στροφής, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες απόστασης στάθμευσης εμπρός και πίσω, Cruise control, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, αυτόματο διζωνικό σύστημα κλιματισμού κ.α.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green