--- Έτσι γιορτάζει η Bugatti τα 110 χρόνια ζωής της
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η παραγωγή της «110 ans Bugatti» θα περιοριστεί στα 20 αυτοκίνητα.

Η παραγωγή της «110 ans Bugatti» θα περιοριστεί στα 20 αυτοκίνητα.

Τα καθίσματα έχουν και αυτά τα χρώματα της γαλλικής σημαίας.

Έτσι γιορτάζει η Bugatti τα 110 χρόνια ζωής της

Διαβάστηκε από 1575 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/2/2019
 

Με μια νέα έκδοση «110 ans Bugatti» η γαλλική μάρκα γιορτάζει τα 110 χρόνια παρουσίας.

Μια ειδική έκδοση για να γιορτάσει τα 110 παρουσίας στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία λανσάρει η Bugatti για την Chiron Sport που παρουσιάστηκε σχεδόν ακριβώς 12 μήνε πριν στην Έκθεση της Γενεύης του 2018.

Η έκδοση περιλαμβάνει μάλιστα στην Sky View Roof που αποτελείται από διπλά τζάμια και προσφέρουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των κεφαλιών των επιβατών και την οροφή του αυτοκινήτου. Ακόμα, η μάρκα αποτίει φόρο τιμής στην Γαλλία και το Molsheim εργοστάσιο της μάρκας που κατασκευάζει τις δύο εκδόσεις της Chiron και την Divo με τα χρώματα μπλε, άσπρο και κόκκινο να δίνουν το παρών σε διάφορα σημεία του του ανθρακονημάτινου αμαξώματος που είναι με την σειρά του βαμμένο σε Steel Blue χρώμα. Οι ζάντες έχουν μαύρο φινίρισμα και οι δαγκάνες ξεχωρίζουν με την έντονη μπλε βαφή τους.
 
Κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές, κάτι που σημαίνει πως η ισχύ πηγάζει από τον ίδιο W16 8,0 λίτρων απόδοσης 1.500 ίππων και 1.500 Νm ροπής. Δεδομένου ότι η έκδοση βασίζεται στην Chiron Sport, το μοντέλο παραμένει 18 κιλά ελαφρύτερο από την απλή Chiron χάρη στην εκτενέστερη χρήση ανθρακονήματος.

Η παραγωγή της «110 ans Bugatti» θα περιοριστεί στα 40 αυτοκίνητα.
 

Tags: BUGATTI, CHIRON
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ