5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Fiesta Vs VW Polo: Τι νέο φέρνουν μετά τις ανανεώσεις τους

23.487 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2021)

Τα Ford Fiesta και Volkswagen Polo ανανεώθηκαν, φέρνοντας μαζί τους νέα χαρακτηριστικά σε παραπάνω από ένα τομείς. Περισσότερη τεχνολογία, φρέσκια εμφάνιση και καλύτερη απόδοση στις κορυφαίες εκδόσεις τους είναι μερικές από τις σπεσιαλιτέ τους.

Τα Ford Fiesta και Volkswagen Polo είναι δύο από τα δημοφιλέστερα ονόματα με μεγάλη καριέρα στην μικρή κατηγορία, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό κοινό. Ένα επιπλέον κοινό χαρακτηριστικό των δύο μοντέλων είναι ότι αμφότερα, με διαφορά περίπου πέντε μηνών, παρουσίασαν τις ανανεωμένες εκδόσεις τους, οι οποίες τα αναβαθμίζουν τόσο εξωτερικά όσο και από τεχνολογικής πλευράς καθιστώντας τα εκ νέου ανταγωνιστικά σε μια από τις πιο hot κατηγορίες. Πάμε λοιπόν να δούμε τι καινούργιο έχουν να δείξουν σε βασικούς τομείς τα φρεσκαρισμένα Ford Fiesta και Volkswagen Polo...

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σχεδιασμός που τα... αλλάζει
Κάνοντας την αρχή από το εξωτερικό μέρος, ο σχεδιασμός του ανανεωμένου Ford Fiesta περιλαμβάνει διαφορετικά χαρακτηριστικά για κάθε έκδοση. Το ψηλότερα τοποθετημένο καπό αυξάνει το ύψος του ρύγχους και η γρίλια μεγαλώνει, ενώ το έμβλημα της εταιρείας βρίσκεται τώρα μέσα στη μάσκα και όχι στο χείλος του καπό. Οι εκδόσεις Trend και Titanium έχουν φαρδύτερη άνω μάσκα με οριζόντιες γραμμές και πλαίσιο από γυαλιστερό χρώμιο με έντονους πλαϊνούς αεραγωγούς. Η έκδοση Titanium φέρει επίσης χρωμιωμένες οριζόντιες μπάρες στην πάνω μάσκα, που «δένουν» με τα χρωμιωμένα πλαίσια των παραθύρων. Το σπορτίφ πακέτο ST-Line έχει πλαϊνούς αεραγωγούς βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ το «περιπτειώδες» Active χαρίζει έναν πιο crossover χαρακτήρα στο μικρό της Ford. Επτά νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου διατίθενται, όπως και δύο νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί, οι Boundless Blue και Beautiful Berry.
 
Από τη δική του πλευρά, το ανανεωμένο Volkswagen Polo μετά το φρεσκάρισμα διαφοροποίησε την εμφάνισή του προσθέτοντας μία φωτιζόμενη LED μπάρα που διατρέχει ολόκληρη την μάσκα. Ταυτόχρονα, οι προβολείς συνοδεύονται από λεπτά μπούμερανγκ LED φώτα ημέρας. Από εκεί και πέρα, νέο σχεδιασμό απέκτησε και ο προφυλακτήρας που φιλοξενεί ένα μεγάλο αεραγωγό για να τονίζει περισσότερο το δυναμισμό του γερμανικού μικρού, ενώ η εμφάνισή του διαφοροποιείται στην έκδοση R-Line. Επιπλέον στις εκδόσεις R-Line και Style, ενσωματώνει ως στάνταρ τα LED φώτα ομίχλης. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα κέρδισαν ένα επιπλέον κομμάτι τοποθετημένο πάνω στο πορτ-μπαγκάζ, αποκτώντας μεγαλύτερη υπόσταση. Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως με την ανανέωση, τέσσερα νέα χρώματα προστέθηκαν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα οκτώ.

Συνεχίζουν με... αέρα ανανέωσης!
Τα Ford Fiesta και Volkswagen Polo ανανεώθηκαν, φέρνοντας μαζί τους νέα χαρακτηριστικά. Περισσότερη τεχνολογία, φρέσκια εμφάνιση και καλύτερη απόδοση στις κορυφαίες εκδόσεις τους είναι μερικές από τις «σπεσιαλιτέ» τους.
Θα τους δώσει η ανανέωση τα απαραίτητα εχέγγυα για να συνεχίσουν την ανοδική πορεία στις πωλήσεις; Ποιο από τα δύο προτιμάς;

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto