Το νέο Ford Fiesta WRC του 2017
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Ford Fiesta WRC του 2017

Ford Fiesta με 380 άλογα!

7.026 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2016)

Η M-Sport παρουσίασε το νέο αγωνιστικό της αυτοκίνητο για το WRC του 2017, το οποίο και έχει βασιστεί εξ ολοκλήρου πάνω στο Ford Fiesta του δρόμου, που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό και θα λανσαριστεί στην αγορά το 2017.

Όπως θα συμβεί και με όλους τους άλλους συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2017 (WRC), το νέο αγωνιστικό της M-Sport θα είναι σημαντικά πιο γρήγορα από το απερχόμενο μοντέλο εξαιτίας των δραματικών αλλαγών  στους κανονισμούς του αθλήματος, με απώτερο σκοπό και την αύξηση του θεάματος στο νέο πρωτάθλημα.

Ο κινητήρας του νέου μοντέλου αποδίδει 380 άλογα και 450 Nm ροπής

Ο κινητήρας του νέου μοντέλου αποδίδει 380 άλογα και 450 Nm ροπής

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Έτσι το νέο Ford Fiesta WRC της M-Sport, θα μοιάζει υπερβολικά στο μοντέλο του 2017 που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους, αλλά κάτω από το καπό του θα είναι τελείως διαφορετικό. Συγκεκριμένα θα τροφοδοτείται από ένα EcoBoost, τετρακύλινδρο κινητήρα 1,6-λίτρων, ο οποίος και θα αποδίδει 380 άλογα και 450 Nm ροπής. 
Εκτός του ισχυρότερου κινητήρα όμως, το νέο μοντέλο θα διαθέτει και ένα νέο εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, με έναν συμπλέκτη πολλαπλών δίσκων και ενεργό κεντρικό διαφορικό.
 
Βελτιωμένα όμως θα είναι και τα συστήματα ανάρτησης και πέδησης, καθώς θα υπάρχουν ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και αεριζόμενα δισκόφρενα με δαγκάνες μονομπλόκ τεσσάρων εμβόλων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto