Το Ford Focus είναι ευχάριστο, μοντέρνο και στιβαρό στο εσωτερικό του και σε αυτή την έκδοση.

Το μαλακό και ποιοτικό πλαστικό είναι το κυρίαρχο υλικό στην καμπίνα του VW Golf, με την συναρμογή και το φινίρισμα να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Το εσωτερικό του νέου Honda Civic ξεχωρίζει για την σύγχρονη και όμορφη εικόνα του αλλά και την ποιότητα κατασκευής του που βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα.

Εσωτερικό: Πιο εμπνευσμένο αισθητικά το Civic

183.747 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2018)

Στο εσωτερικό των μοντέλων που συγκρίνουμε η εικόνα είναι σε κάθε περίπτωση σύγχρονη και καλαίσθητη ενώ η ποιότητα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα με μαλακά υλικά και προσεγμένο φινίρισμα. Ξεκινώντας από τον διάκοσμο, το Civic ξεχωρίζει και εδώ μέσω της πιο εμπνευσμένης του εικόνας και τον πιο high-tech χαρακτήρα που προβάλει. Όλα τα στοιχεία ενοποιούνται με το ταμπλό και δεν διαχωρίζονται τμηματικά, ενώ στο ταμπλό ξεχωρίζει ο πίνακας οργάνων και η 7 ιντσών οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων Honda Connect 2 που θέλουν όμως αρκετή εξοικείωση. Στο Focus η εικόνα είναι ίδια με των υπολοίπων εκδόσεων και ικανοποιεί, με την οθόνη του συστήματος infotainment Sync 3 να εκφράζει τον σύγχρονο διάκοσμο, με το σύστημα αυτό καθ αυτό να είναι το πιο πρακτικό συγκριτικά των τριών. Στο Golf, η δομή και ο διάκοσμος της καμπίνας δεν διαφέρει σε αυτή την έκδοση, με την στιβαρότητα, το λιτό ύφος και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής να είναι τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν. Η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών της έκδοσης Generation ενισχύει τη high-tech εικόνα του, ενώ παράλληλα αυξάνει και τα επίπεδα της εργονομίας. Γενικότερα αν και το Civic βρίσκεται σε αντίστοιχα πολύ καλά επίπεδα ποιότητας, το Golf κερδίζει την μεταξύ τους μάχη μέσω του κορυφαίου φινιρίσματος και της καλύτερης συναρμογής.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε