• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σε επιλεγμένες αγορές, οι κάτοχοι των Ford Focus RS μπορούν να αυξήσουν την απόδοση του οχήματός τους με το επίσημο πακέτο αναβάθμισης Ford Performance by Mountune.

Ο κινητήρας 2.3 EcoBoost της Ford, είναι ισχυρότερος κατά 25 ίππους, φτάνοντας στα 375 άλογα. Η ροπή, πάλι, έχει ανέβει κατά 40 Nm και ορίζεται στα 510 Nm.

Με επίδοση 4,5 δλ στο 0-100 χλμ./ώρα, το Focus RS των 375 ίππων είναι ταχύτερο από την Porsche 911 Carrera με μηχανικό κιβώτιο.

Κάθε εξουσιοδοτημένος έμπορος θα μπορεί να κάνει σε 1,5 ώρα την αναβάθμιση με το πακέτο Ford Performance by Mountune, με το Focus RS να παραμένει πλήρως καλυμμένο από την εγγύηση της Ford.

Ford Focus RS 375 PS

8.357 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/8/2016

Γίνεται το Ford Focus RS να είναι ταχύτερο στο 0-100 από την Porsche 911 Carrera; Με το επίσημο πακέτο αναβάθμισης Ford Performance by Mountune των 375 ίππων, γίνεται. Δείτε πώς…

 
Οι κάτοχοι των Ford Focus RS μπορούν να αυξήσουν την απόδοση του οχήματός τους, επιλέγοντας το επίσημο πακέτο αναβάθμισης Ford Performance by Mountune. Δημιουργήθηκε από κοινού από τις Ford Performance και την εξπέρ στους αγωνιστικούς κινητήρες Mountune.

Το πακέτο είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές, με την τιμή του στο Ην. Βασίλειο να είναι 899 λίρες. Ο κινητήρας 2.3 EcoBoost της Ford, είναι ισχυρότερος κατά 25 ίππους, φτάνοντας στα 375 άλογα. Η ροπή, πάλι, έχει ανέβει κατά 40 Nm και ορίζεται στα 510 Nm με τη χρήση overboost (για 12 δλ.).

Τα νούμερα αυτά, αν και δεν ακούγονται αρκούντως εντυπωσιακά, εντούτοις είναι αρκετά για να μειώσουν κατά 0,2 δλ. την επίδοση στο 0-100 χλμ./ώρα, με τα 4,5 δλ. που απαιτούνται να είναι λιγότερα από αυτά που χρειάζεται η Porsche 911 Carrera με μηχανικό κιβώτιο. Μόνο που η 911 έχει τιμή υπερδιπλάσια από το Focus RS. Η τελική ταχύτητα παρέμεινε στα 266 χλμ./ώρα.

Το κιτ Ford Performance by Mountune για το Focus RS περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ένα υψηλής απόδοσης φίλτρο αέρα, μία αναβαθμισμένη βαλβίδα ανακύκλωσης του αέρα και φυσικά αλλαγμένο λογισμικό στον εγκέφαλο του κινητήρα.

Κάθε εξουσιοδοτημένος έμπορος θα μπορεί να κάνει σε 1,5 ώρα την αναβάθμιση με το πακέτο Ford Performance by Mountune. Το σημαντικότερο είναι πως το Focus RS παραμένει πλήρως καλυμμένο από την εγγύηση της Ford