Jeep Renegade: Έκπτωση 1.310 ευρώ για το πιο σκληροτράχηλο μικρό SUV
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Jeep Renegade: Έκπτωση 1.310 ευρώ για το πιο σκληροτράχηλο μικρό SUV

51.451 Επισκέψεις στο άρθρο

Δεν αναφέρουν συχνά οι κατασκευαστές τις off-road γωνίες των B-SUV μοντέλων τους. Μιλάμε για crossover μοντέλα που κατά κανόνα δεν έχουν πολύ μεγάλη απόσταση από το έδαφος, ούτε ο εκτός δρόμου προσανατολισμός είναι από τις βασικές τους προτεραιότητες.


Ευρύχωρο και καλοφτιαγμένο το εσωτερικό του ήπια υβριδικού Jeep Renegade, το οποίο στη 2η έκδοση Limited προσφέρεται με touchscreen 8,4 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων 7
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ευρύχωρο και καλοφτιαγμένο το εσωτερικό του ήπια υβριδικού Jeep Renegade, το οποίο στη 2η έκδοση Limited προσφέρεται με touchscreen 8,4 ιντσών και ψηφιακό πίνακα οργάνων 7" TFT.

 
Εξαίρεση στον συγκεκριμένο κανόνα είναι το Jeep Renegade. Πιστό σε όσα πρεσβεύει η Jeep, είναι το πιο σκληροτράχηλο μοντέλο της κατηγορίας του. Σε εμφάνιση (κλασική εμπρός μάσκα με τις 7 κάθετες γρίλιες και τους στρογγυλούς προβολείς), σε απόσταση από το έδαφος (171 χλστ.) σε γωνίες εκτός δρόμου κίνησης (προσέγγισης/ράμπας/φυγής 18,8/14,1/22,03 μοίρες, αντίστοιχα).
 
Διαθέσιμο σε κινητήρες ήπια υβριδικής και Plug-in Hybrid τεχνολογίας, το Jeep Renegade έχει νέα, χαμηλότερη τιμή. Με προωθητική ενέργεια λιανικής 1.310 ευρώ κοστίζει 26.990 ευρώ, μόνο στην εισαγωγική έκδοση Longitude του mHEV Jeep Renegade e-Hybrid. Όπως κάθε μοντέλο της Jeep, έτσι και το Renegade καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων.

Με τεχνολογία που έχει η Tonale, πάει ηλεκτρικά σε χαμηλές ταχύτητες & το παρκάρισμα

Η πιο «φρέσκια» έκδοση του Jeep Renegade έχει ενσωματωμένο το νέο ήπια υβριδικό κύκλωμα του Stellantis. Το 48-βολτο σύστημα e-Hybrid  είναι μία τεχνολογία που βλέπουμε και σε άλλα μοντέλα του Ομίλου (π.χ. Alfa Romeo Tonale), χάρη στην οποία το Renegade πηγαίνει ακόμη και με... σβηστό το μοτέρ. Σε συγκεκριμένες οδηγικές περιστάσεις, το ηλεκτρικό μοτέρ των 15 kW (20 ίππων) που βρίσκεται στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων μπορεί και κινεί το αμάξωμα, συμβάλλοντας στην μείωση της συνολικής κατανάλωσης (7,5 λτ./100 χλμ. είδε το Test Center μας). Στην πόλη το νούμερο είναι ακόμη πιο χαμηλό (6,3 λίτρα) καθώς σε μεγάλο ποσοστό οι διαδρομές γίνονται αμιγώς ηλεκτρικά (παρκάρισμα και ξεπαρκάρισμα, εκκίνηση στο φανάρι). Βάση του μηχανικού συνόλου είναι ένας 1.500άρης turbo βενζινοκινητήρας κύκλου Miller, για συνδυαστική ιπποδύναμη 130 αλόγων.

Έκδοση Longitude: Αυτός είναι ο στάνταρ εξοπλισμός του Jeep Renegade

Αποκλειστικά διαθέσιμη με το mHEV Renegade e-Hybrid είναι η εξοπλιστική έκδοση Longitude, το στάνταρ πακέτο του μικρού SUV της Jeep. Τι περιλαμβάνει; Προβολείς αλογόνου, 16άρες ζάντες αλουμινίου, οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα infotainment Uconnect, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενους καθρέπτες, Σύστημα Lane departure warning active, Σύστημα Traffic Sign recognition και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Σελίδα 1Ford Puma & Jeep Renegade: Σπορτίφ VS σκληροτράχηλο σε χαμηλές τιμές
Σελίδα 2Jeep Renegade: Έκπτωση 1.310 ευρώ για το πιο σκληροτράχηλο μικρό SUV
Σελίδα 3Μετρήσεις, τεχνικά χαρακτηριστικά & τιμές
VW CRAFTER LEASEPRO
test center