Η Νissan αποκάλυψε ένα video για το νέο της crossover concept.

«Φρέσκο» concept Nissan

2.041 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Το ολοκαίνουριο concept της θα παρουσιάσει η Nissan στην Έκθεση του Detroit. Δείτε το teaser video που δημοσίευσε. Τι μπορείτε να καταλάβετε για τα χαρακτηριστικά του;

Μετά από αρκετά teaser, η Νissan αποκάλυψε ένα video για το νέο της crossover concept που θα κάνει ντεμπούτο κατά την διάρκεια της Έκθεση Αυτοκινήτου στο Detroit.

H αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει αφήσει να διαρρεύσουν πολλές πληροφορίες, ωστόσο έχει γίνει γνωστό ότι θα πρόκειται για ένα μικρού μεγέθους μοντέλο που θα ξεχωρίζει για την επιθετική σχεδίαση του, τις μεγάλες ζάντες του από αλουμίνιο, τα «boomerang» φώτα και το πίσω του σπόιλερ.
 
Παράξενο είναι το γεγονός ότι στο teaser video, φαίνεται σε μερικά καρέ πως το αυτοκίνητο έχει κάτι πάνω από την οροφή του. Μια υπόθεση είναι ότι αυτό μπορεί να συνδέεται με τα διάφορα συστήματα αυτόνομης οδήγησης που λέγεται ότι θα έχει το concept, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Η καμπίνα του φαίνεται πως θα είναι μινιμαλιστικού χαρακτήρα με ορθογώνιο τιμόνι, ενώ  δεν υπάρχει οθόνη αφής. Στη θέση της, υπάρχει ένας μεγάλος ψηφιακός πίνακας ενώ φαίνεται πως οι παραδοσιακοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί με κάμερες.

Δείτε το video.
 

NEO TRAFIC
Audi