GP Τουρκίας: Επιστρέφει στο καλεντάρι της F1 2021

3.272 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2021)

Η Formula 1 ανακοίνωσε ότι το τουρκικό Grand Prix θα επιστρέψει στο ημερολόγιο αυτή τη σεζόν, με τον αγώνα στο Istanbul Park να πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου, το σαββατοκύριακο που είχε αρχικά προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το Grand Prix της Σιγκαπούρης.

Μετά την είδηση ​​ότι ο αγώνας στην Σιγκαπούρη, στην Marina Bay, δεν μπορεί να διεξαχθεί όπως είχε προγραμματιστεί στις 3 Οκτωβρίου, η Formula 1 εξέδωσε ανακοίνωση για την επανένταξη του τουρκικού Grand Prix στο πρόγραμμα της. Υπενθυμίζουμε πως ο Lewis Hamilton κέρδισε τον έβδομο τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος πέρυσι στο Intercity Istanbul Park.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Νωρίτερα αυτή τη σεζόν το τουρκικό Grand Prix αφαιρέθηκε από το ημερολόγιο λόγω των περιορισμών στα διεθνή ταξίδια, αλλά εκείνη τη στιγμή ο διοργανωτής είχε αναφέρει πως υπήρχε η δυνατότητα να συμμετάσχει ξανά στο καλεντάρι της F1 αργότερα στη σεζόν, εάν αυτό καταστεί δυνατόν.

Η διοργανώτρια αρχή της F1 ανακοίνωσε: «Μετά από συζητήσεις με άλλους υποστηρικτές, είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε στον επόμενο αγώνα με τα αυστηρά μας πρωτόκολλα ασφάλειας».

Ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Formula1, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην Τουρκία στην πίστα Intercity Istanbul Park. Ελπίζουμε να δούμε έναν άλλο φανταστικό αγώνα ξανά σε μια από τις καλύτερες πίστες του κόσμου».

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
citroen