«Γυμνό» σε δοκιμές το νέο Volkswagen Taigo
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Γυμνό» σε δοκιμές το νέο Volkswagen Taigo

5.897 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2021)

Το επερχόμενο Volkswagen Taigo συνεχίζει τις δοκιμές χωρίς καμουφλάζ, δείχνοντάς μας ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει αναφορικά με την εξωτερική του εμφάνιση.

Φέροντας σκούρο κόκκινο χρώμα, ένα δοκιμαστικό μοντέλο του νέου Volkswagen Taigo εντοπίστηκε σε χώρα της βόρειας Ευρώπης να συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης. Όπως έχουμε  πει κατά καιρούς το Taigo αποτελεί ουσιαστικά την ευρωπαϊκή έκδοση του Nivus, που πωλείται ήδη στην αγορά της Νοτίου Αμερικής.

Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα autoevolution.

Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα autoevolution.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Το νέο μικρό κουπέ SUV της Volkswagen θα τοποθετηθεί πάνω από το T-Cross και κάτω από το T-Roc στη γκάμα της εταιρείας διαθέτει προβολείς LED, χαρακτηριστικό που θα προσφέρεται ως στάνταρ, ενώ στην «πλεκτή» γρίλια παρατηρούμε την λεπτή LED μπάρα που πηγαίνει από τη μία άκρη, στην άλλη. Το ίδιο συμβαίνει και στο πίσω μέρος όπου τα LED φωτιστικά σώματα, ενώνονται μέσω μίας λεπτής μπάρας που δεσπόζει στο πάνω μέρος.
 
Η καμπίνα του Taigo αναμένεται να είναι πλήρως ψηφιακή. Οπότε χαρακτηριστικά όπως η οθόνης αφής για το infotainment και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων θα πρέπει να θεωρούνται βέβαια, αλλά ως στάνταρ και άλλα ως προαιρετικά. Παράλληλα πολλά θα είναι και τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού.
 
Για τους κινητήρες το μόνο που ξέρουμε με βεβαιότητα είναι πως κάτω από το καπό θα δεσπόζουν TSI μοτέρ. Ο 1,0 λίτρου TSI θα είναι πιθανότατα ένας από αυτούς προσφερόμενος σε δύο εκδόσεις 95 και 110 ίππων. Παράλληλα ίσως στην κορυφή της γκάμας βρεθεί ο 1,5 λίτρων TSI με 150 ίππους, όμως όλα αυτά μένουν να φανούν.
 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το βασισμένο στο Nivus, Taigo, θα κατασκευαστεί για την ευρωπαϊκή αγορά στην Παμπλόνα της Ισπανίας. Το νέο μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του αυτό το καλοκαίρι και θα κυκλοφορήσει στις αγορές στα τέλη του 2021.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL