Η Alfa Romeo Giulia SWB Zagato είναι 2θέσιο κουπέ με 540 ίππους!
22 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Alfa Romeo Giulia SWB Zagato είναι 2θέσιο κουπέ με 540 ίππους!

10.561 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2022)

Η Alfa Romeo Giulia SWB Zagato έκανε την επίσημη πρεμιέρα της όντας ένα και μοναδικό κουπέ μοντέλο, χωρίς πίσω καθίσματα και 540 ίππους.

Μία και μοναδική

Μετά από μια ολοκληρωμένη καμπάνια teaser, η Alfa Romeo και η Zagato παρουσίασαν την Giulia SWB. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το μοναδικό στο είδος του αυτοκίνητο ξεκίνησε ως σπορ σεντάν προτού κοπεί το μεταξόνιό του για να δημιουργήσει ένα κομψό δίθυρο κουπέ χωρίς πίσω καθίσματα. Το μοντέλο-δωρητής φυσικά και πρόκειται για μία Alfa Romeo Giulia, αλλά όχι όποια και όποια, αλλά μοντέλο Quadrifoglio με τον V6 κινητήρα, όμως αναβαθμίστηκε στις προδιαγραφές GTAm διατηρώντας το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση με νέα και παρελθοντικά χαρακτηριστικά

Σχεδιαστικά το μπροστά μέρος εμπνέεται από την Alfa Romeo SZ ενώ χρησιμοποιεί την τελευταία σχεδίαση των προβολέων LED της ανανεωμένης Giulia. Η πίσω σχεδίαση ακολουθεί το Giulia TZ, ενώ η τεράστια πίσω πτέρυγα της GTAm έχει αφαιρεθεί για να δημιουργήσει μια πιο καθαρή εμφάνιση. Ένας αεροδυναμικός διαχύτης συνδυάζεται με τις δύο απολήξεις της εξάτμισης στο κέντρο. Από κει και πέρα αλλά στοιχεία περιλαμβάνουν το αεριζόμενο καπό και την απουσία των παραδοσιακών χειρολαβών των θυρών, που πλέον ανοίγουν με ένα μπουτόν που είναι τοποθετημένο στη μεσαία κολόνα. Κρατήστε επίσης πως σχεδόν κάθε πάνελ αμαξώματος έχει επανασχεδιαστεί και είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.

Εντυπωσιακό εσωτερικό

Το εσωτερικό είναι επίσης λουσμένο από ανθρακονήματα, διατηρώντας τη διάταξη του ταμπλό της Giulia. Συνδυάζει μαύρο δέρμα με πράσινες πινελιές και ραφές, ενώ ο πίνακας οργάνων έχει ένα μείγμα αναλογικών και ψηφιακών μετρητών. Τα καθίσματα είναι bucket, κατασκευασμένα και αυτά από ίνες άνθρακα, ενώ φέρουν το έμβλημα Z στα ενσωματωμένα προσκέφαλα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SEAT TESTIMONIAL 1
OPEL